Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeMoj vrtNamakanje in zalivanje vrtaRazdelilec za dovodne cevi, Y adapter za vrtne cevi | HOSESPLIT

Razdelilec za dovodne cevi, Y adapter za vrtne cevi | HOSESPLIT

ID: 21372891
10,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 25.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Mormark
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Izboljšajte zalivanje z dvojnim priključkom za dovodne cevi. Enostavna namestitev brez orodja, podaljšani ročaji za preprosto uporabo, brez puščanja z gumijastim obročem. Trpežen in primeren za vse vremenske razmere. Revolucionarna zasnova za dolgotrajno uporabo!

 

  • Priviti sestavni deli: Izboljšajte svojo izkušnjo zalivanja z najnovejšo različico našega dvojnega priključka za dovodne cevi. Naši izkušeni inženirji so na novo zasnovali vse ključne komponente, ki zagotavljajo čvrsto priključitev.
  • Enostavna namestitev, nemoteno delovanje: Ta dvosmerni razdelilnik vrtne cevi se ponaša s podaljšanimi ročaji (4 cm) za enostavno upravljanje vklopa in izklopa. Za namestitev ni potrebno nobeno orodje.
  • Brez puščanja, brez skrbi: Konec ima dolg, gladek navoj z gumijastim obročem, ki preprečuje puščanje. Zaradi popolne gumijaste prevleka je primeren za vsa vremenska stanja!
  • Podaljšek za zunanje pipe: Vgrajena pipa: Ste naveličani težav z vgrajeno pipo? Naš nastavek za cev zagotavlja dodatno gibljivost, preprečuje strgane členke ter omogoča polnjenje veder za zalivanje.
  • Edinstvena zasnova: HOME & MARKER® je s to pionirsko zasnovo, prvo tovrstno na trgu, revolucionarno spremenil zmogljive nastavke za cev. Izdelana za dolgo življenjsko dobo, kot vsi vrtnarski izdelki HOME & MARKER®!



Tehnične podrobnosti
Element vrtnega vodovoda
spojka
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:22:04 GMT