Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časSkiroji, rolke, rolerjiŠčitniki za teloProtizdrsni silikonski nogometni ščitniki za golen za odrasle White

Protizdrsni silikonski nogometni ščitniki za golen za odrasle White

ID: 21549925
Novo
10,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izboljšajte svojo učinkovitost na igrišču s temi protizdrsnimi silikonskimi nogometnimi ščitniki za golen. Ti ščitniki za goleni, zasnovani za odrasle, nudijo varno in udobno prileganje zahvaljujoč fleksibilni silikonski konstrukciji.

 

Varno in udobno prileganje: ti ščitniki za golen so izdelani iz fleksibilnega silikona, ki se prilega vaši nogi in zagotavlja tesno in udobno prileganje med intenzivnimi tekmami. Nedrseča zasnova ohranja ščitnike na mestu, preprečuje motnje in vam omogoča, da se osredotočite na igro.

Lahki in zračni: Izkusite neomejeno svobodo gibanja s temi lahkimi ščitniki za golen. Silikonski material, ki diha, spodbuja kroženje zraka, kar zmanjšuje potenje in nelagodje tudi med dolgotrajno uporabo. Uživajte v optimalni zmogljivosti brez občutka obremenjenosti.

Enostaven za čiščenje in vzdrževanje: ščitnike za goleni po uporabi samo sperite z vodo in pripravljeni so za naslednjo tekmo. Hitro sušeči silikonski material preprečuje nabiranje vonjav in bakterij, kar zagotavlja higieno in dolgo življenjsko dobo.

Tehnični podatki:

Velikost: 7,8 cm x 6 cm x 0,07 cm

Material: Silikon

Paket vsebuje:

1 par ščitnikov za noge

Tehnične podrobnosti
Velikost (zaščita telesa)
za otroke
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:50:16 GMT