Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časSkiroji, rolke, rolerjiŠčitniki za teloProtizdrsne dereze z 11 zobmi za pohodništvo in led in sneg M

Protizdrsne dereze z 11 zobmi za pohodništvo in led in sneg M

ID: 21539038
Novo
17,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 31.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Te protizdrsne dereze z 11 zobmi zagotavljajo odličen oprijem in stabilnost na ledu in snegu. Protizdrsne dereze z 11 zobmi, ki jih odlikujejo prilagodljiva konstrukcija TPE+TPR in nastavljivi trakovi, nudijo varno in udobno prileganje.

 

Izboljšan oprijem in oprijem: te dereze imajo 11 strateško postavljenih zob iz trpežnega jekla, ki zagotavljajo izjemen oprijem in oprijem na ledenih in zasneženih površinah. Ostri zobje zagrizejo v led in sneg, preprečujejo zdrse in padce ter zagotavljajo stabilnost in varnost med zimskimi aktivnostmi.

Varno in udobno prileganje: Te dereze, zasnovane s prilagodljivo konstrukcijo TPE in TPR, nudijo varno in udobno prileganje za različne velikosti čevljev. Elastični trakovi in nastavljive zaponke omogočajo enostavno obuvanje in sezuvanje, medtem ko lahka zasnova zagotavlja minimalno količino in maksimalno udobje med dolgotrajnim nošenjem.

Vsestranske in praktične: te dereze so idealne za široko paleto zimskih aktivnosti, vključno s pohodništvom, planinarjenjem, ribolovom na ledu in hojo po poledenelih cestah in pločnikih. Primerni so tako za moške kot za ženske in se lahko uporabljajo z različno obutvijo, vključno s pohodnimi čevlji, zimskimi čevlji in delovnimi čevlji.

 

Tehnični podatki:

Barva: črna

Velikost: M: 24x13x1 cm (Št. čevlja: 35-40)

L: 27x13,5x1 cm (Št. čevlja: 41-43)

XL: 30x14x1 cm (Št. čevlja: 44-48)

Material: TPE+TPR+jeklena kremplja

 

Paket vključuje:

1 par derez

Tehnične podrobnosti
Velikost (zaščita telesa)
za otroke
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:49:20 GMT