VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časKampiranje in aktivnosti na prostemOprema za spanjeProtihrupni silikonski čepki za spanje, smrčanje, delo, študij

Protihrupni silikonski čepki za spanje, smrčanje, delo, študij

ID: 21287776
7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 18.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ušesni čepki so zasnovani s funkcijami zvočne izolacije in zmanjševanja hrupa, ki lahko učinkovito zmanjšajo motnje zunanjega hrupa in vam pomagajo do globljega spanca in sprostitve.

 

Zasnova za zmanjševanje hrupa: Ušesni čepki so zasnovani s funkcijami zvočne izolacije in zmanjševanja hrupa, ki lahko učinkovito zmanjšajo motnje zunanjega hrupa in vam pomagajo do globljega spanca in sprostitve.

Trden material: izdelan iz visokokakovostnega silikonskega materiala, ki je mehak in trden, ne bo povzročal draženja ali nelagodja na koži, varen in zanesljiv, pralen in ponovno uporaben.

Varno in zanesljivo: z edinstveno obliko dvojnega obroča naši ušesni čepki ostanejo varno na mestu, ne da bi povzročali nelagodje. Zasnovani so posebej za enostavno vrtenje in prilagajanje vašemu ušesnemu kanalu ter zagotavljajo tesno prileganje, ki ne bo padlo ven med spanjem ali aktivnostmi.

 

Tehnični podatki :

Barva: Bela

Velikost: 2,05x1,5x1,6 cm

Material: Silikon

 

Paket vključuje:

1 x par čepkov za ušesa

2 x para glušnikov

1 x Škatla za shranjevanje

Tehnične podrobnosti
Vrsta opreme za spanje
podloga za spalno vrečo
Cached: Sun, 08 Sep 2024 01:45:14 GMT