VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiMali gospodinjski aparatiAparati za kuhanjeCvrtnikiProscenic T22 Air Fryer - Kapacita 5L 11 Prednastavljenih Načinov Pracovná Hlučnosť 55 dB - Črna

Proscenic T22 Air Fryer - Kapacita 5L 11 Prednastavljenih Načinov Pracovná Hlučnosť 55 dB - Črna

ID: 21151666
-13 %
110,18 €
95,68 €
Prihranek  14,50 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 19.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: DAWN TECH
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Proscenic T22 je zmogljiv air fryer s kapaciteto 5L, 11 prednastavljenimi načini kuhanja in enostavno čiščenje notranje prevleke iz aluminija in proti lepljenju, certificirano po standardu LFGB. Ima večnamensko funkcionalnost za peko, žarjenje, kuhanje in druge, pri čemer dosega največji delovni hrup 55dB. Uživajte v zdravi in okusni hrani brez odvečnega olja.

 

Tehnologija TurboAir Proscenic T22 zmanjša maščobo v hrani za 90% zahvaljujoč tehnologiji TurboAir, ki je 7-krat učinkovitejša od običajne tehnologije kroženja zraka. Ta cvrtnik ima 360° kroženje zraka, ki enakomerno segreje hrano, zaradi česar je kuhanje 30 % učinkovitejše, prihrani vam več časa, hkrati pa zaklene več hranilnih snovi in ​​prepreči izgubo vlage. Hrana se bo nato obarvala nežno rjavo in izgledala okusno.

Nadzor aplikacije in recepti (spletna knjiga + knjiga receptov) Z aplikacijo Proscenic lahko preprosto upravljate cvrtnik ter načrtujete in spremljate postopek kuhanja; v aplikaciji lahko tudi ustvarite in delite svoje recepte. Imamo tudi 100 receptov v različnih stilih in okusih, s cvrtnikom pa bomo priskrbeli knjigo receptov, najdete pa jih lahko tudi v aplikaciji.

13 v 1 13 funkcij kuhanja, vključno z 11 prednastavitvami, predgretje in ohranjanje toplega. Pokrili ste 11 nastavitev z enim dotikom: ocvrt krompirček, piščanec, zrezek, zelenjava, ribe, kozice, pica, slanina, čebulni obročki, torta in toast. T22 lahko opravlja več funkcij hkrati. Obstaja tudi 1 funkcija po meri, zasnovana samo za vas: Predgretje + Prednastavitev + Ohranjanje toplote. Izbirate lahko med eno, dvema ali tremi nastavitvami kuhanja. Vse je odvisno od vaših potreb.

Velika prostornina 5 litrov je posledica njegove posebne zasnove, ki prihrani 25 % prostora. Kompaktna in pametna zasnova, 5-litrska prostornina zadosti vašim (3-4 osebam) potrebam po ocvrtem krompirčku, piščančjih krilih itd.

Tehnične podrobnosti
Funkcije cvrtnika
odstranljiva posoda
Prostornina košare [l]
5
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:22:30 GMT