VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

Prenosna hladilna torba za insulin M

ID: 21327164
14,59 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 25.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta prenosna hladilna torba za insulin je zasnovana tako, da ohranja vaš inzulin in druga zdravila varno in na pravilni temperaturi, ko ste na poti. Ima zložljivo in večnamensko zasnovo, ki omogoča enostavno shranjevanje in transport.

 

Kompaktna in prenosljiva: Ta insulinska hladilna torba je zasnovana za enostaven transport, zaradi česar je idealna za vsakodnevno uporabo, potovanja in aktivnosti na prostem. Njegova elegantna in kompaktna velikost omogoča, da se diskretno prilega vaši torbi ali nahrbtniku, ne da bi zavzel veliko prostora.

Nadzor temperature: Izolirana podloga in tesno zaprtje te vrečke pomagata vzdrževati enakomerno temperaturo za vaš insulin ter ga ščitita pred ekstremno vročino in mrazom. To zagotavlja, da vaše zdravilo ostane varno in učinkovito.

Vsestranska in večnamenska: Čeprav je to vrečka popolna za shranjevanje insulina, jo lahko uporabite tudi za druga zdravila, medicinske pripomočke ali celo prigrizke, ki zahtevajo nadzor temperature. Zaradi svoje vsestranske zasnove je praktična izbira za različne potrebe.

 

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: S: 17,4x5,4x3,4 cm

M: 20,5x7x4,5 cm

Material: EVA

 

Paket vključuje:

Škatla za shranjevanje x 1

Cached: Fri, 18 Oct 2024 05:16:19 GMT