Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračePremium Montessori zložljivi učni stolp

Premium Montessori zložljivi učni stolp

ID: 21382675
-28 % Novo
214,00 €
154,00 €
Prihranek  60,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 10.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Babykare
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Premium Montessori zložljiv izobraževalni učni stolp. Naj bo vaša kuhinja zabaven in poučen prostor za vašega otroka z našim zložljivim učnim stolpom. S 3 nastavljivimi višinami in trpežno konstrukcijo so popolni, da otrokom omogočijo varno doseganje pultov in učenje dragocenih veščin.

 

Z našim zložljivim učnim stolpom naj vaša kuhinja postane zabaven in poučen prostor za vašega otroka. S 3 nastavljivimi višinami in trpežno konstrukcijo so kot nalašč, da otrokom omogočijo varno doseganje pultov in učenje dragocenih veščin.

  • Izdelan iz visokokakovostne vezane plošče
  • Učni stolp 46x46x91 cm
  • Kompaktna zložena 19x46x99,5 cm
  • 3 višine stopnic - 32 cm - 37 cm - 44 cm
  • Nastavljiva velikost stopnice 42,5 x 37 cm
  • Široka stopala za večjo stabilnost
  • Sprednje in zadnje varnostne palice

Pohištvo, ki izobražuje – Da, obstaja!
Naj vaši najmlajši sodelujejo v kulinarični pustolovščini, tako da bo priprava obrokov in pomivanje posode zabavna otroška igra, hkrati pa ohranite udobje in varnost misli!

Odkrijte skrivnosti učenja malčkov: Ko gre za malčke, je ključno vključiti vsa njihova čutila – dotik, vonj, okus in vid. Poiščite priložnosti, da jih potopite v praktične, poglobljene izkušnje, ki spodbujajo neodvisnost in prebudijo njihovega notranjega raziskovalca učenja!

Z lahkoto preoblikujte svojo dnevno rutino!
Otroke radovednost pogosto pripelje v kuhinjo. Learning Tower je rešitev, ki vašemu otroku omogoča, da varno doseže kuhinjski pult, pri tem pa ima proste roke.

Ne glede na to, ali gre za mešanje, mešanje, gnetenje testa, rezanje, rezanje, prelivanje in celo umivanje zob in pomivanje posode, lahko vaš malček zdaj sodeluje v kuhinjski akciji s pomočjo našega stolpa za malčke. Stolp znamke ToyBox.

Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
1,5+
Cached: Thu, 19 Sep 2024 18:59:03 GMT