VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časProsti časDrugi športiPotovalna viseča mreža z oporo za noge - udobna in prenosna

Potovalna viseča mreža z oporo za noge - udobna in prenosna

ID: 21296520
13,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 13.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Travel Footrest Hammock je popoln spremljevalec na potovanju, ki zagotavlja neprimerljivo udobje in podporo vašim stopalom in nogam med dolgimi potovanji. Njegova ergonomska oblika zagotavlja optimalno udobje in pomaga zmanjšati utrujenost.

 

Udobna podpora: viseča mreža za potovalno oporo za noge zagotavlja vrhunsko udobje za vaša stopala in noge med dolgimi potovanji. Narejena je iz mehke in zračne tkanine, ki nežno oklene vaša stopala, zmanjša točke pritiska in prepreči otekanje. Zasnova viseče mreže zagotavlja optimalno ergonomsko oporo, spodbuja boljšo cirkulacijo in zmanjšuje utrujenost.

Prenosen in kompakten: Ta opora za noge je neverjetno lahka in se zloži do kompaktne velikosti, kar omogoča enostavno pakiranje v ročno torbo ali nahrbtnik. Vzemite ga s seboj na letalo, vlak, avtobus ali celo v pisarno. Njegova zasnova, ki prihrani prostor, zagotavlja, da vas ne bo obtežil ali zavzel dragocenega prostora za shranjevanje.

Enostaven za uporabo in prilagajanje: Nastavitev potovalne viseče mreže za noge je preprosta. Preprosto pritrdite nastavljive trakove na mizo s pladnjem pred seboj in pripravljeni ste. Trakovi so nastavljivi tako, da ustrezajo večini konfiguracij sedežev, kar zagotavlja varno in prilagojeno prileganje. Ko ni v uporabi, se zlahka odstrani in priročno shrani.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: 42x19,5x1 cm

Material: mrežasta tkanina, tkanina Oxford, goba

Paket vključuje:

1 x viseča mreža z naslonom za noge

Cached: Fri, 18 Oct 2024 03:41:27 GMT