VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časKampiranje in aktivnosti na prostemPohodništvoPohodniška palica s 5 deli in dobro blaženjem udarcev 2-paket

Pohodniška palica s 5 deli in dobro blaženjem udarcev 2-paket

ID: 21299012
43,85 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 23.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Na voljo še 2 ponudbi od 44.59 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pohodna palica ima pet delov in nastavljivo dolžino med 110-125 cm. Pohodniška palica vam nudi boljše ravnotežje in oporo na neravnih in blatnih ali spolzkih površinah.

 

Pohodniška palica za številna okolja: Pohodniška palica ima pet delov in nastavljivo dolžino med 110-125 cm. Pohodniška palica vam nudi boljše ravnotežje in oporo na neravnih, blatnih ali spolzkih površinah.

Izjemno lahka opora: Lahka sprehajalna palica iz zelo robustnega lahkega aluminija (letalsko-vesoljski razred 7075) je nepogrešljiv pripomoček pri hoji, pohodništvu, trekingu in podobno, ko se gibljete po gozdovih in poljih ter pri hoji po skalah, blatu in sneg.

Dober oprijem: Pohodniška palica ima ročaj iz naravne plute in EVA pene, ki zagotavlja odlično udobje in blaženje udarcev ter zmanjšuje tresljaje in absorbira znoj. S praktičnim paščkom za zapestje.

Jeklena hitra ključavnica: sprehajalno palico se sestavi s preprostim pritiskom na gumb in je pripravljena v nekaj sekundah.



Tehnični podatki:
Barva: Črna
Velikost: 110-125 cm, zložena 34 cm

Teža 296 g
Materiali: aluminijeva zlitina, plastika, ogljikovo jeklo


Paket vključuje:

sprehajalna palica

glineni pladenj

kotni pokrov

Tehnične podrobnosti
Kos
par
Vrsta pohodnih palic
cepin
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:47:06 GMT