Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časSkiroji, rolke, rolerjiŠčitniki za teloPodaljšani silikonski ščitniki za kolena (par) M

Podaljšani silikonski ščitniki za kolena (par) M

ID: 21548281
Novo
22,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zaščitite svoja kolena s temi podaljšanimi silikonskimi ščitniki za kolena. Te blazinice v barvi kože, zasnovane za izboljšano pokritost, zagotavljajo diskretno zaščito med različnimi aktivnostmi. Idealen za smučanje, košarko, drsanje itd.

 

Zaščita za blaženje udarcev: Ti ščitniki za kolena so zasnovani z blazino iz silikonskega gela za blaženje udarcev, ki učinkovito zmanjša udarce in obremenitev kolen med fizičnimi aktivnostmi, kot so smučanje, košarka, drsanje in drugo.

Varno in udobno prileganje: Ergonomska oblika se prilagaja naravnim krivinam vaših kolen, kar zagotavlja udobno in varno prileganje. Lepilna podlaga zagotavlja, da blazinice ostanejo na mestu tudi med intenzivnimi gibi.

Diskretni in vsestranski: s svojo bež barvo in ozkim profilom so ti ščitniki za kolena praktično nevidni pod oblačili, zaradi česar so primerni za različne športe in aktivnosti, ne da bi ogrozili vaš stil.

Tehnični podatki:

Barva: bež

Velikost: S: 12,8x7,7x1 cm

M: 22x13x1 cm

Material: silikon + lepilo

Paket vključuje:

Ščitniki za kolena x 2

Tehnične podrobnosti
Velikost (zaščita telesa)
za otroke
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:20:02 GMT