VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

Počasni kuhalnik ECG PH 6520

ID: 21510894
-10 % s kodo UAU
95,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bodis.hr
Na voljo še 1 ponudba od 121.91 €-% s kodo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Za varčno kuhanje, dušenje in peko Kuhanje brez mešanja in zažiganja. Prostornina notranje posode: 6,5 l. 3 načini delovanja / 2 ravni toplote: nizka, visoka, vzdrževanje toplote. Čas kuhanja je mogoče nastaviti med 30 minutami in 12 urami. Elektronska upravljalna plošča z LED zaslonom. Odstranljiva notranja keramična posoda: 6,5 l. Stekleni pokrov, odporen na vročino, s termično izoliranim ročajem iz obstojne plastike. Zunanja površina lonca iz nerjavnega jekla. Največja prostornina: 6,5 l. Nazivna napetost: 220–240 V ~ 50/60 Hz. Nazivna moč: 320 W. Dimenzije: 41,5 × 27,5 × 30 cm (š × v × d). Glavne prednosti "počasnega" kuhanja Ta metoda je značilna po dolgem času kuhanja pri nizkih temperaturah, zato se preprosto imenuje počasno kuhanje. Glavna prednost počasnega kuhanja je, da hrana ohrani svoj okus in vonj. Zaradi take priprave bodo arome dodanega zelišča in začimb bolj izrazite, meso pa mehkejše. Še ena nedvomna prednost je, da med takšno pripravo praktično ni možnosti, da bi jed zagorela. Počasno kuhanje v loncu z notranjo keramično posodo zagotavlja popolno in enakomerno toplotno obdelavo celih kosov mesa in perutnine, tj. rac, gosi in druge perutnine. Priljubljena so tudi tako imenovana vse-v-enem jedi, pri katerih se celoten obrok kuha skupaj, kar prihrani čas pri pripravi hrane. Udobje kuhanja v "Slow Cooker" loncih Notranji keramični lonec se enakomerno segreva in popolnoma porazdeli toploto na jed, ki jo pripravljate. Keramični lonec se lahko uporablja tu…

 

Za varčno kuhanje, dušenje in peko Kuhanje brez mešanja in zažiganja. Prostornina notranje posode: 6,5 l. 3 načini delovanja / 2 ravni toplote: nizka, visoka, vzdrževanje toplote. Čas kuhanja je mogoče nastaviti med 30 minutami in 12 urami. Elektronska upravljalna plošča z LED zaslonom. Odstranljiva notranja keramična posoda: 6,5 l. Stekleni pokrov, odporen na vročino, s termično izoliranim ročajem iz obstojne plastike. Zunanja površina lonca iz nerjavnega jekla. Največja prostornina: 6,5 l. Nazivna napetost: 220–240 V ~ 50/60 Hz. Nazivna moč: 320 W. Dimenzije: 41,5 × 27,5 × 30 cm (š × v × d). Glavne prednosti "počasnega" kuhanja Ta metoda je značilna po dolgem času kuhanja pri nizkih temperaturah, zato se preprosto imenuje počasno kuhanje. Glavna prednost počasnega kuhanja je, da hrana ohrani svoj okus in vonj. Zaradi take priprave bodo arome dodanega zelišča in začimb bolj izrazite, meso pa mehkejše. Še ena nedvomna prednost je, da med takšno pripravo praktično ni možnosti, da bi jed zagorela. Počasno kuhanje v loncu z notranjo keramično posodo zagotavlja popolno in enakomerno toplotno obdelavo celih kosov mesa in perutnine, tj. rac, gosi in druge perutnine. Priljubljena so tudi tako imenovana vse-v-enem jedi, pri katerih se celoten obrok kuha skupaj, kar prihrani čas pri pripravi hrane. Udobje kuhanja v "Slow Cooker" loncih Notranji keramični lonec se enakomerno segreva in popolnoma porazdeli toploto na jed, ki jo pripravljate. Keramični lonec se lahko uporablja tudi ločeno za gratiniranje in peko v pečici, jed pripravljeno v njem pa lahko postrežete neposredno na mizo. Na upravljalni plošči je mogoče nastaviti delovno temperaturo v treh stopnjah – visoka, nizka ali vzdrževanje toplote. Prav tako lahko določite čas kuhanja. Privzeto je čas kuhanja 12 ur, po katerem se lonec samodejno preklopi v način vzdrževanja toplote, ki bo aktiven še 6 ur. S pritiskom na gumb lahko izberete svoja kuhalna časovna obdobja od 30 minut do 12 ur v korakih po 30 minut.
Cached: Fri, 18 Oct 2024 08:33:54 GMT