VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkePlišasta blazina za naglavni trak za Logitech Astro A50 Gen 3/4

Plišasta blazina za naglavni trak za Logitech Astro A50 Gen 3/4

ID: 21537694
Novo
7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 25.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta plišasta blazina za naglavni trak je zasnovana za izboljšanje udobja in zvočne izkušnje vaših slušalk Logitech Astro A50 Gen 3 ali Gen 4. Izdelan iz mehkega in udobnega plišastega žameta in spominske pene, učinkovito zmanjšuje pritisk na glavo in ušesa ter preprečuje nelagodje med dolgimi igralnimi sejami. Blazina prav tako pomaga izboljšati tesnjenje okoli vaših ušes, s čimer izboljša zmogljivost slušalk za dušenje hrupa za bolj poglobljeno izkušnjo igranja. Namestitev je enostavna z močno lepljivo podlago, ki zagotavlja varno prileganje. Nadgradite svoje igralno udobje s to blazino z naglavnim trakom, ki jo morate imeti.

 

Mehka in udobna: ta blazina z naglavnim trakom, izdelana iz plišastega žameta in spominske pene, zagotavlja razkošno mehko in udobno izkušnjo, tudi med dolgimi igrami. Učinkovito zmanjšuje pritisk na glavo in ušesa ter preprečuje nelagodje in utrujenost.

Izboljšana zvočna izkušnja: tesno prileganje blazine pomaga izboljšati tesnjenje okoli vaših ušes, kar izboljša lastnosti odpravljanja hrupa vaših slušalk Astro A50. Posledica tega je bolj poglobljena igralna izkušnja z bogatejšim zvokom in jasnejšimi podrobnostmi.

Enostavna namestitev: z močno lepljivo podlago je vzglavnik naglavnega traku neverjetno enostaven za namestitev. Samo odlepite zaščitno folijo in jo pritrdite na naglavni trak Astro A50. Varno prileganje zagotavlja, da podloga ostane na mestu tudi med intenzivnim igranjem.

Tehnični podatki:

Črna barva

Velikost: Neokrogla Dolžina: 20 cm Širina: 7,5 cm Višina: 1 cm

Materiali: plišasti žamet, spominska pena

Paket vključuje:

Blazina za naglavni trak x 1

Vrečka za pakiranje x 1

Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
ne
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 18 Oct 2024 08:45:48 GMT