VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaKozmetikaPiling za telo, Anticelulitni piling, Kavni piling (2 kosa) | C2ELLULITEKILLER

Piling za telo, Anticelulitni piling, Kavni piling (2 kosa) | C2ELLULITEKILLER

ID: 21372630
Novo
13,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 23.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Mormark
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

S pilingom poskrbite za bolj gladko in čvrsto kožo. Ta etična formula je narejena iz popolnoma naravnih in veganskih sestavin ter poživlja brez kompromisov. Paket vključuje 2 kosa.

 

Nezahtevna nega kože za vašo lepoto!

🌿 Veganska formula
Odkrijte moč naravnih dobrot z našo naravno formulo, ki ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Piling CELLULITE KILLER je oblikovan iz naravnih sestavin, brez krutosti do živali. Uživajte v prednostih bolj gladke in čvrste kože, ne da bi pri tem ogrozili svoje etične vrednote.

✨ Oživite s čarobnim dotikom kave
Odkrijte razstrupljevalne lastnosti kave. Spodbuja pretok krvi, čisti kožo in izboljšuje absorpcijo izdelkov za nego kože, zato bo vaša koža pripravljena na nov dan. Antioksidanti v kavi pomagajo blažiti sončne opekline in gube. Ta čarobni piling lahko pomaga tudi pri zmanjševanju krčnih žil.

🧡 Topel objem ingverja za vašo kožo
Izkusite osvežilne učinke ingverja, ki tonizira kožo in iz nje odstranjuje toksine. Naš piling CELLULITE KILLER združuje ogrevalno moč ingverja, da bo vaša koža obnovljena, poživljena in brez celulita.

🌸 Izgladi grudičasto kožo
Izkoristite moč luščilnih zrn našega pilinga za nežno odstranjevanje odmrlih kožnih celic in čiščenje por, kar pomaga zgladiti kožne izbokline. Ta posebna tekstura pomaga obnoviti kožo, ki je na otip mehka, puhasta in gladka, hkrati pa zmanjša videz izboklin za bolj enakomerno polt.

💧 Intenzivno vlaženje
Negujte svojo kožo in poskrbite, da bo naravno navlažena. Poslovite se od suhe in dolgočasne kože s CELLULITE KILLER. Naš piling globoko vlaži, zato bo vaša koža ob vsaki uporabi mehka, voljna in nahranjena.

💪 Okrepite samozavest svoje kože
Z našim pilingom brez aditivov povrnite koži mladostno prožnost. Ta piling, oblikovan za povečanje elastičnosti kože, pomaga v boju proti znakom staranja, zato bo vaša koža čvrsta, napeta in čudovita.

🌟 Ohranite celulit in poskrbite za brezhibno kožo vsak dan!
Zaustavite celulit, ki povzroča grudičasto ali neenakomerno teksturo kože. Ta lepotni piling za nego kože preprečuje nastanek novega celulita in z redno uporabo zagotavlja, da bo vaša koža gladka, čvrsta in brez celulita.

🌺 Prijeten vonj
Uživajte v poživljajočem vonju kavnega pilinga - pomaga vam prebuditi se in vaši koži vlije energijo. Razvajajte svoje čute s prijetno aromo. S svojim osvežujočim vonjem ta piling ne osveži le vaše kože, temveč tudi izboljša vaše razpoloženje. Zato se boste počutili polni energije in pripravljeni, da se lotite novega dneva.

💫 Spodbujanje krvnega pretoka za sijočo kožo
Obnovite odmrle kožne celice z izboljšano prekrvavitvijo. CELLULITE KILLER s pospeševanjem pretoka krvi spodbuja bolj zdravo in sijočo kožo. Zmanjšuje videz kožnih madežev in vam zagotavlja naraven sijaj.

Kako uporabljati:
🔹 Navlažite kožo.
🔹 Vzemite pest pilinga in ga vmasirajte v kožo, pri čemer se osredotočite na problematične predele.
🔹 Izperite ga z vodo.
🔹 Uživajte v gladki in elastični koži.
🔹 Za najboljše rezultate uporabljajte 2-3-krat na teden.

Previdnostni ukrepi:
⚠️ Izdelek ne uporabljajte na poškodovani ali razdraženi koži.
⚠️ V primeru draženja ali srbenja kožo takoj sperite z vodo.

Specifikacije:
Vrsta kože: - Vse vrste kože
Aktivne sestavine: Vitamin E, ingver, kava
Prednosti izdelka: Piling, razstrupljanje, čiščenje
Količina: 150 g
Paket vključuje: 2 kosa

Tehnične podrobnosti
Spol
ženski
Cached: Fri, 18 Oct 2024 05:23:54 GMT