VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoKuhinjska posodaPEKAČ KVADRATNI 34x25 CM SMART COUSINE - LUMINARC

PEKAČ KVADRATNI 34x25 CM SMART COUSINE - LUMINARC

ID: 21223160
10,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 25.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bima shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
PEKAČ KVADRATNI 34x25 CM SMART COUSINE - LUMINARC

 

Kvadratni pekač iz linije Smart Cuisine podjetja Lumiarca je odlična možnost za pripravo okusnih jedi v vaši kuhinji. Ta pekač je praktičen in funkcionalen, idealen za različna kulinarična opravila.

Njene dimenzije zagotavljajo dovolj prostora za pripravo različnih jedi, pa naj gre za pečenje mesa, rib, zelenjave ali drugih živil. Material iz katerega je izdelan zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote med peko, kar vsakič doseže odlične rezultate.

Pekač je izdelan iz visokokakovostnega materiala ki je odporen na visoke temperature in obrabo, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka. Kvadratna oblika omogoča optimalen izkoristek prostora v pečici ali na štedilniku.

  • Dimenzije: 34 x 25 cm
  • Blagovna znamka: Luminarc - Smart Cuisine

Površina pekača ima funkcije ki olajšajo pripravo hrane in čiščenje po uporabi. Je enostaven za vzdrževanje in ne zadržuje vonjav po hrani, zato je zanesljiv pomočnik v vsaki kuhinji.

Ne glede na to ali ste izkušen kuhar ali priložnostni navdušenec, vam bo ta pekač pomagal doseči odlične rezultate pri pripravi različnih jedi. Dodajte ga svoji kulinarični opremi in popestrite svoje kulinarično doživetje.

Cached: Fri, 18 Oct 2024 06:23:23 GMT