VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časObutev in dodatki1 par protizdrsnih vložkov za visoke pete - gelaste blazinice za lok za ženske Transparent

1 par protizdrsnih vložkov za visoke pete - gelaste blazinice za lok za ženske Transparent

ID: 21245835
6,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Iz mehkega in udobnega materiala ter celotnega kompleta za visoke pete. Lahko prepreči, da bi vam čevlji drgnili stopala. Izogibajte se bolečinam v stopalih in žuljem zaradi dolgih sprehodov za tiste, ki imajo bolečine v stopalih ali težave s trenjem.

 

Stop bolečine v stopalih, ki zagotavlja udobje ves dan: z mehkim in udobnim materialom ter popolnim kompletom za visoke pete. Lahko prepreči, da bi vam čevlji drgnili noge. Izogibajte se bolečinam v stopalih in žuljem zaradi dolgih sprehodov za tiste, ki imajo bolečine v stopalih ali težave s trenjem.

Visokokakovosten material: izdelan iz gel materiala, ki se popolnoma prilega za vaše udobje. Močna samolepilna podlaga za večkratno uporabo, ki ostane ves dan.

Uporabite večkrat: Močno lepilo, lepljivost bo močnejša po pranju. Primerno za čevlje v različnih barvah, oprijete pete, ravne čevlje, čevlje in škornje itd.

Dober oprijem: Ščitnik za peto ima dober oprijem, kar jih lahko drži trdno na mestu med plesom, nakupovanjem, tekom itd.

Specifikacija:

Dimenzije: 21x6,2x0,2 cm

Material: GEL+TPU+likra

Paket vključuje:

1 par ločnih blazin

Tehnične podrobnosti
Barva
transparentna
Cached: Fri, 18 Oct 2024 05:28:10 GMT