VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

Par opornic za gleženj za košarko

ID: 21297312
7,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zaščitite svoje gležnje med intenzivno vadbo in športnimi aktivnostmi s temi oporniki za gležnje. Te naramnice, zasnovane tako za moške kot za ženske, zagotavljajo izjemno podporo in stabilnost gleženjskega sklepa ter zmanjšujejo tveganje zvinov in nategov.

 

Zračne in udobne: te opornice za gležnje so narejene iz mešanice elastana in so zasnovane za optimalno zračnost, kar zagotavlja, da vaša stopala ostanejo hladna in suha tudi med intenzivno vadbo. Tkanina, ki odvaja vlago, preprečuje znoj in zagotavlja maksimalno udobje med vašo vadbo.

Ciljna podpora za gleženj: Ti oporniki za gležnje zagotavljajo izjemno podporo gležnju in zmanjšujejo tveganje zvinov, nategov in drugih poškodb. Kompresija, ki jo zagotavlja opornica, pomaga stabilizirati gleženj, spodbuja pravilno poravnavo sklepov in zmanjšuje stres med gibanjem.

Vsestranski in nastavljiv: primeren za različne športe in dejavnosti, vključno s košarko, nogometom, tekom itd. Nedrseča zasnova zagotavlja, da naramnica ostane na mestu, kar zagotavlja zanesljivo podporo, ne da bi omejevalo vaše gibanje. Nastavljivi trakovi omogočajo prilagojeno prileganje, ki ustreza različnim velikostim in oblikam gležnjev.

Tehnični podatki:

Barva: modra

Velikost: 17x7,5x0,8 cm

Material: elastan

Paket vključuje:

1 x par opornikov za gležnje

Cached: Fri, 18 Oct 2024 04:44:32 GMT