VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne prhePanasonic el. zobna prha EW-DJ66-A303 Ultrasonična

Panasonic el. zobna prha EW-DJ66-A303 Ultrasonična

ID: 21207661
-21 %
94,99 €
74,99 €
Prihranek  20,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 13.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 5 ponudb od 77.49 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Panasonic el. zobna prha EW-DJ66-A303 Ultrasonična

 

Panasonic Električna Zobna Prha EW-DJ66-A303 - Vaš Partner za Popolno Ustno Higieno
Predstavljamo Panasonic električno zobno prho EW-DJ66-A303, inovativno rešitev za izjemno ustno higieno. Ta napredna naprava je zasnovana, da vašo dnevno rutino čiščenja zob in dlesni dvigne na novo raven, zagotavljajoč svežino in zdravje vaših ust.

Ključne značilnosti:
Močan vodni curek: Zmogljiv vodni curek odstranjuje ostanke hrane, zobne obloge in bakterije iz težko dostopnih mest med zobmi in ob dlesni, kar pomaga preprečevati karies in bolezni dlesni.
Prilagodljive nastavitve tlaka: Pet stopenj tlaka vode omogoča prilagoditev intenzivnosti čiščenja glede na vaše potrebe in občutljivost dlesni, kar zagotavlja nežno in učinkovito čiščenje.
Velika kapaciteta rezervoarja: Rezervoar z volumnom 600 ml omogoča dolgotrajno uporabo brez pogostega polnjenja, kar zagotavlja priročnost in nemoteno delovanje.
Enostavna uporaba in čiščenje: Ergonomičen ročaj in intuitiven nadzor omogočata enostavno uporabo, vodoodporna zasnova pa omogoča hitro in enostavno čiščenje naprave po vsaki uporabi.
Kompaktna in prenosna zasnova: Kompaktna oblika omogoča enostavno shranjevanje in uporabo doma ali na poti, idealna za redno uporabo in potovanja.
Zakaj izbrati Panasonic EW-DJ66-A303?
Panasonic EW-DJ66-A303 je odlična izbira za tiste, ki želijo izjemno čistočo in svežino v svoji ustni votlini. Z zmogljivim vodnim curkom in prilagodljivimi nastavitvami tlaka ta zobna prha zagotavlja globinsko čiščenje in učinkovito odstranjevanje zobnih oblog, s čimer prispeva k bolj zdravim zobem in dlesnim. Velika kapaciteta rezervoarja in enostavna uporaba omogočata udobno in priročno čiščenje, bodisi doma bodisi na poti.

Izberite Panasonic EW-DJ66-A303 in doživite vrhunsko nego za svoje zobe in dlesni. Uživajte v občutku svežine in čistosti vsak dan ter zaupajte Panasonicovim inovacijam za najboljšo ustno higieno.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:13:05 GMT