VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne prhePanasonic el. zobna prha EW-DJ27-V303

Panasonic el. zobna prha EW-DJ27-V303

ID: 21207662
-13 %
74,99 €
64,99 €
Prihranek  10,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 24.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 1 ponudba od 97.98 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Panasonic el. zobna prha EW-DJ27-V303

 

Panasonic Električna Zobna Prha EW-DJ27-V303 - Kompaktna Rešitev za Popolno Ustno Higieno
Predstavljamo Panasonic električno zobno prho EW-DJ27-V303, inovativno in kompaktno napravo, zasnovano za globinsko čiščenje in nego vaših zob in dlesni. Ta prenosna zobna prha prinaša profesionalne rezultate in zagotavlja svežino ter zdravje vaših ust kjerkoli in kadarkoli.

Ključne značilnosti:
Kompakten in prenosen dizajn: EW-DJ27-V303 je zasnovana za priročno uporabo doma ali na poti. Njena kompaktna oblika omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, kar jo naredi idealno za potovanja.
Dve nastavitvi tlaka vode: Izbirajte med dvema stopnjama tlaka vode za prilagoditev intenzivnosti čiščenja glede na vaše potrebe. Nežen način je idealen za občutljive dlesni, medtem ko močnejši način zagotavlja temeljito čiščenje.
Zmogljiv vodni curek: Močan in natančen vodni curek učinkovito odstranjuje zobne obloge, ostanke hrane in bakterije iz medzobnih prostorov in ob dlesni, kar pomaga preprečevati karies in bolezni dlesni.
Velika kapaciteta rezervoarja: Vgrajen rezervoar z volumnom 150 ml omogoča dolgotrajno uporabo brez potrebe po pogostem polnjenju, zagotavljajoč nemoteno delovanje.
Vodoodporna zasnova: Celotna naprava je vodoodporna, kar omogoča enostavno čiščenje pod tekočo vodo in uporabo v kopalnici brez skrbi.
Zakaj izbrati Panasonic EW-DJ27-V303?
Panasonic EW-DJ27-V303 je odlična izbira za vse, ki iščejo zmogljivo in prenosno rešitev za vsakodnevno ustno higieno. Z dvema nastavitvama tlaka vode, zmogljivim vodnim curkom in kompaktnim dizajnom ta zobna prha zagotavlja globinsko čiščenje in učinkovito odstranjevanje zobnih oblog, ne glede na to, kje se nahajate. Njena prenosljivost in enostavna uporaba jo naredita popolno za domačo uporabo in potovanja.

Izberite Panasonic EW-DJ27-V303 in uživajte v svežem in zdravem nasmehu vsak dan. Zaupajte Panasonicovim inovacijam za vrhunsko ustno higieno in doživite razliko v svoji dnevni rutini nege zob.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Fri, 18 Oct 2024 03:48:49 GMT