VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne prhePanasonic el. zobna prha EW-DJ11-A503

Panasonic el. zobna prha EW-DJ11-A503

ID: 21207660
-9 %
54,99 €
50,00 €
Prihranek  4,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 24.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 1 ponudba od 102.19 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Panasonic el. zobna prha EW-DJ11-A503

 

"Odkrijte revolucionarno Panasonicovo električno zobno prho EW-DJ11-A503 - vaš ključ do popolnega ustnega zdravja. Z inovativno tehnologijo za čiščenje zobnega mesa in interdentalnih prostorov, ta naprava prinaša neprimerljivo svežino in čistočo v vašo ustno higieno. Z močnim curkom vode, ki nežno, a temeljito odstranjuje ostanke hrane in bakterije, bo vaš nasmeh bleščeč in zdrav. Ergonomsko oblikovanje in enostavna uporaba zagotavljata udobje in praktičnost vsak dan. Investirajte v svoje ustno zdravje s Panasonic električno zobno prho EW-DJ11-A503 - vaš zvesti sopotnik na poti do žarečega nasmeha."

1.Inovativna tehnologija čiščenja: Ta zobna prha uporablja napredno tehnologijo za ustno higieno, ki zagotavlja temeljito čiščenje zobnega mesa in interdentalnih prostorov.
2.Močan curek vode: Z močnim curkom vode lahko učinkovito odstranite ostanke hrane in bakterije iz težko dostopnih območij ustne votline, kar prispeva k boljšemu ustnemu zdravju in svežemu dihu.
3.Prilagodljivi načini delovanja: Zobna prha ima več različnih načinov delovanja, ki omogočajo prilagodljivo izkušnjo čiščenja glede na vaše potrebe in preference.
4.Ergonomski dizajn: Panasonic EW-DJ11-A503 je oblikovan z mislijo na udobje in enostavno uporabo, kar omogoča prijetno in brezskrbno uporabo vsak dan.
5.Enostavno čiščenje in vzdrževanje: Zasnova zobne prhe omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje, kar vam prihrani čas in trud pri skrbi za svojo ustno higieno.
6.Priročna velikost: Zaradi svoje kompaktne velikosti je ta zobna prha idealna za domačo uporabo, pa tudi za potovanja, kar vam omogoča, da poskrbite za svoje ustno zdravje kjerkoli in kadarkoli.
S Panasonicovo električno zobno prho EW-DJ11-A503 boste ohranjali svoj nasmeh zdrav in bleščeč brez nepotrebnega napora.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Fri, 18 Oct 2024 03:56:10 GMT