Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjePametne ure & dodatkiPametne urePametna ura z merilcem krvnega tlaka in srčnega utripa

Pametna ura z merilcem krvnega tlaka in srčnega utripa

ID: 21236390
-5 %
46,69 €
43,89 €
Prihranek  2,80 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 11.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Športna ura z velikim, jasnim barvnim zaslonom in osredotočenostjo na trening in zdravje. Med drugim meri krvni tlak in srčni utrip ter ima različne športne načine. IP67 vodoodporen, prenese vodo do 50°C.

 

Ergonomska zasnova z velikim barvnim zaslonom: velik napreden 1,3-palčni stekleni zaslon v polnih barvah, z visokim kontrastom in širokim barvnim obsegom ter kakovostjo slike visoke ločljivosti. Ura je tanka z lahkim, eloksiranim in elegantnim aluminijastim ohišjem ter visokokakovostno silikonsko zapestnico, koži prijaznega in udobnega materiala. Športna ura z velikim, jasnim barvnim zaslonom in osredotočenostjo na trening in zdravje. Med drugim meri krvni tlak in srčni utrip ter ima različne športne načine. IP67 vodoodporen.

Več športnih načinov: vključno s tekom na prostem, tekom v zaprtih prostorih, hojo na prostem, hojo v zaprtih prostorih itd. Povežite se z mobilnim GPS za natančnejše merjenje tempa in razdalje v realnem času.

Merilnik srčnega utripa in krvnega tlaka, ki deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu: Nosite uro 24 ur na dan, vse dni v tednu, da dobite poročilo o zdravju srca HRV, vključno z analizo Lorentz-Scatter grafikona v aplikaciji. V aplikaciji lahko vklopite več funkcij spremljanja zdravja. Samodejno spremljanje in osebna zdravstvena poročila v aplikaciji vas obveščajo o vašem stanju, svoje podatke pa lahko berete tudi v realnem času neposredno na uri. V aplikaciji dobite tudi podrobnejše podatke o spanju, kot je globok spanec/lahek spanec.

Veliko več funkcij: sledilnik aktivnosti z opomnikom za sporočila in telefonske klice, potisna obvestila, zavrnitev klicev, daljinski upravljalnik mobilne kamere, pedometer, kalorije, razdalja, merilnik zdravja žensk, opozorilnik za sedenje, alarm z vibriranjem, časovnik in štoparica.

Pametna ura za iPhone in Android: združljiva z večino mobilnih telefonov z iOS 8.0 in Android 4.4 in novejšimi, kot so iPhone, Samsung, LG, Nexus Google Pixel itd.


Tehnični podatki:
Barva: Črna
Ločljivost: 240 * 240
Vodoodporen: IP67 (voda mora imeti maksimalno temperaturo 30°C)
Čas pripravljenosti: 7-10 dni
Čas polnjenja: približno 2 uri

Paket vključuje:
1 x pametna ura
1 x Silikonska zapestnica
1 x polnilni kabel
1 x priročnik

Ura je vodoodporna, vendar ne prenese temperature vode nad 30°C.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 16 Oct 2024 08:51:57 GMT