Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjePametne ure & dodatkiPametne urePametna ura z EKG, srčnim utripom, krvnim tlakom, spanjem, pedometrom Black

Pametna ura z EKG, srčnim utripom, krvnim tlakom, spanjem, pedometrom Black

ID: 21264863
-20 %
74,49 €
59,59 €
Prihranek  14,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 25.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Udobno spremljajte srčni utrip, krvni tlak, raven kisika v krvi in telesno temperaturo na zapestju. Z nenehnim spremljanjem spremljate svoje telesne funkcije ves dan in lahko po potrebi ukrepate proaktivno.

 

Celovito spremljanje telesnih funkcij: spremljajte srčni utrip, krvni tlak, raven kisika v krvi in telesno temperaturo na priročnem mestu na zapestju. Z nenehnim spremljanjem spremljate svoje telesne funkcije ves dan in lahko po potrebi ukrepate proaktivno.

Dolga življenjska doba baterije: Uživajte v nemoteni uporabi zahvaljujoč zmogljivi 650mAh bateriji, ki zagotavlja do 2 tedna uporabe z enim polnjenjem. Ne glede na to, ali ste na poti ali delate v telovadnici, lahko zaupate svoji pametni uri, da bo sledila vašemu aktivnemu življenjskemu slogu.

Kristalno čist zaslon in večšportni načini: Doživite kristalno čisto sliko in intuitivno navigacijo na 2,04-palčnem AMOLED retina zaslonu na dotik. Z več športnimi načini, vključno s hojo, tekom in kolesarjenjem, lahko natančno spremljate svoje vadbe in lažje dosežete cilje vadbe.

Holistično sledenje zdravju: spremljajte svoje vzorce spanja, izvajajte dihalne vaje in spremljajte svoj menstrualni ciklus za celovit pregled vašega počutja. Poleg tega ima pametna ura funkcijo stresnega testa, ki vam pomaga pri učinkovitem obvladovanju in zmanjševanju ravni stresa.

Stopnja vodoodpornosti IP68: Športna ura je zasnovana tako, da prenese vremenske razmere. Ima vodotesno oceno IP68, ki zagotavlja, da vaša pametna ura ostane zaščitena pred poškodbami zaradi vode med vsemi aktivnostmi na prostem.

Veliko več funkcij: Poleg spremljanja menstrualnega ciklusa in dihalnih vaj za zmanjšanje stresa, ura opozarja na morebitno povišano telesno temperaturo in visok srčni utrip. Meri tudi korake in porabo kalorij.

 

Tehnični podatki:

Velikost: 4,7 cm x 5,28 cm x 1,18 cm

Materiali: Kovinska zlitina, silikonski zapestni trak, EKG senzor, steklo, AMOLED HD zaslon

Kapaciteta baterije: 650 mAh

 

Paket vključuje:

Športna ura 1

Polnilni kabel x 1

Navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 16 Oct 2024 08:57:05 GMT