Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjePametne ure & dodatkiPametne urePametna ura z EKG, pulzom, kisikom v krvi, monitorjem spanja Silver

Pametna ura z EKG, pulzom, kisikom v krvi, monitorjem spanja Silver

ID: 21236403
-16 %
67,99 €
56,99 €
Prihranek  11,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 25.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Športna ura s poudarkom na srcu in zdravju: meri utrip, krvni tlak, kisik v krvi in telesno temperaturo ter korake, razdaljo, kalorije in spanec. Ves čas spremljate aktivnosti in telesne funkcije.

 

Prilagodite svoj videz ure: Ura vključuje več kot 20 videzov ure, med katerimi lahko izbirate. Prav tako lahko prilagodite zaslon in nastavite svoje fotografije za ozadje.

Merjenje srčnega utripa in spanja: Izberete lahko samodejno spremljanje srčnega utripa, ki vam daje natančne rezultate, vam pomaga bolje razumeti svoje zdravje in prilagoditi življenjski slog. Zapestnica beleži tudi kakovost spanja, kar vam pomaga pri analizi počitka in izboljšanju vaših spalnih navad. Nato lahko v aplikaciji dobite celotno poročilo.

Dolga življenjska doba baterije: z enim polnjenjem je lahko športna ura v stanju pripravljenosti do 15 dni. Ura je IP67 vodoodporna, kar pomeni, da je odporna na brizganje vode, umivanje rok in dež. Opomba: Ne uporabljajte ga v in pod vodo, kot je prhanje, kopanje, plavanje itd.

Veliko več funkcij: Fitnes zapestnica ponuja tudi številne praktične funkcije, kot so merilnik aktivnosti (pedometer, kalorije, razdalja), PPG/EKG, poročilo o diagnozi s pomočjo umetne inteligence, merjenje kisika v krvi, telesna temperatura, poraba kalorij, Lorentzov raztreseni diagram, različni športni načini itd. Obvestila o klicih, SMS-ih in aplikacijah - obvestila, budilka, opomnik za sedenje, vremensko poročilo, funkcija iskanja ure in drugo.

 

Tehnični podatki:

Velikost: 44,5x29,5x12 mm

Material: cinkova zlitina, plastika

Kapaciteta baterije: 240 mAh

Velikost zaslona: 1,72 palca

Čas polnjenja: 2 uri

Življenjska doba baterije: 15 dni

Bluetooth: 5.1

Združljiv sistem: iOS 8.0 in novejši, Andoid 4.4 in novejši

Obs. Merilne funkcije ure so namenjene le prikazovanju dobrega počutja in niso primerne za medicinske namene.

 

Paket vključuje:

1 x pametna ura

1 x USB kabel za polnjenje

Navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti
Barva
srebrna
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 16 Oct 2024 08:51:57 GMT