Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjePametne ure & dodatkiPametne urePametna ura z EKG, krvnim tlakom, srčnim utripom, kisikom v krvi DarkBlue

Pametna ura z EKG, krvnim tlakom, srčnim utripom, kisikom v krvi DarkBlue

ID: 21278056
-20 %
157,59 €
126,07 €
Prihranek  31,52 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 25.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Športna ura s poudarkom na telesnih funkcijah - meri EKG, srčni utrip, krvni tlak in kisik v krvi. Z lahkoto lahko spremljate aktivnost in počitek ter optimizirate trening in življenjski slog za najboljše rezultate.

 

Ostanite obveščeni s pametno uro TK62:

Odkrijte najboljšega spremljevalca zdravja s TK62 Smartwatch, športno uro, zasnovano tako, da vas obvešča o vsem, od telesnih funkcij, dejavnosti in počitka do obvestil in glasovnih sporočil.

Številne funkcije pametne ure TK62:

Izkusite vsestranskost vaše rešitve za upravljanje zdravja vse v enem in pametne funkcionalnosti. TK62 ima magnetno polnjenje z vgrajeno zaščito pred kratkim stikom, ki zagotavlja varno in nemoteno polnjenje. V kombinaciji z intuitivno aplikacijo Healthwear in čipom RTL8762DW ponuja brezhibno povezljivost in nadzor.

S polno kapaciteto baterije 260 mAh lahko uživate v daljši uporabi brez prekinitev. Spremljajte svoje telo z merjenjem krvnega tlaka, EKG (elektrokardiogram), telesne temperature, ravni kisika v krvi ter spremljanjem hitrosti dihanja in spanja v realnem času. Ostanite aktivni z opomniki za sedenje, ki vas spodbujajo, da ostanete aktivni ves dan.

S podporo za več jezikov, vključno z angleščino, kitajščino, ruščino, nemščino, japonščino, francoščino, španščino, italijanščino, portugalščino, korejščino, poljščino, malajščino in tradicionalno kitajščino, TK62 skrbi za uporabnike po vsem svetu. Združljiv s sistemom Android 4.4 in novejšim ter iOS 8.2 in novejšim se brezhibno vključi v vaš digitalni življenjski slog. Paket vključuje pametno uro TK62, polnilni kabel in uporabniški priročnik, tako da lahko začnete takoj.

Tehnični podatki:

Velikost: 27,3x4,6x1,3 cm

Materiali: cinkova zlitina, silikon

Ime APP: Healthwear

Čip: RTL8762DW

Baterija: 260 mAh

Jezik: angleški, poenostavljeni kitajski, ruski, nemški, japonski, francoski, španski, italijanski, portugalski, korejski, poljski, malajski, tradicionalni kitajski

Primerni sistemi: Android 4.4 in novejši, iOS 8.2 in novejši

Paket vključuje:

1x pametna ura

1x polnilni kabel

Navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 16 Oct 2024 08:48:50 GMT