Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjePametne ure & dodatkiPametne urePametna ura s kovinsko zapestnico EKG, srčni utrip, krvni tlak, spanje, pedometer Silver

Pametna ura s kovinsko zapestnico EKG, srčni utrip, krvni tlak, spanje, pedometer Silver

ID: 21353711
-20 %
73,69 €
58,95 €
Prihranek  14,74 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 25.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametna ura s številnimi funkcijami za trening in merjenje zdravstvenih podatkov. Zapestnica iz nerjavečega jekla daje športni uri klasičen videz, ki se prilega vsem kontekstom.

 

Meri številne telesne funkcije: Enostavno in udobno spremljajte svoj srčni utrip, krvni tlak, raven kisika v krvi in telesno temperaturo na zapestju. Z nenehnim spremljanjem ste lahko ves dan obveščeni o svojem obrazcu in po potrebi ukrepate proaktivno.

Holistično sledenje zdravju: spremljajte svoje vzorce spanja, izvajajte dihalne vaje in spremljajte svoj menstrualni ciklus, da dobite celovit pregled svojega počutja. Poleg tega ima pametna ura funkcijo stresnega testa, ki vam pomaga pri učinkovitem obvladovanju in zmanjševanju ravni stresa.

 

Dolga življenjska doba baterije: Uživajte v nemoteni uporabi zahvaljujoč zmogljivi 650mAh bateriji, ki zagotavlja do 2 tedna uporabe z enim polnjenjem. Ne glede na to, ali ste na poti ali delate v telovadnici, lahko zaupate svoji pametni uri, da bo sledila vašemu aktivnemu življenjskemu slogu.

Jasen zaslon in večšportni načini: Doživite kristalno jasne slike in intuitivno navigacijo na jasnem 2,04-palčnem AMOLED retina zaslonu na dotik. Z več športnimi načini, vključno s hojo, tekom in kolesarjenjem, lahko natančno spremljate svoje vadbe in dosežete svoje fitnes cilje.

IP68 vodoodporen in še veliko več: ura je zasnovana tako, da vzdrži vremenske razmere. Vodoodpornost IP68 zagotavlja, da vaša pametna ura ostane zaščitena pred poškodbami zaradi vode. Poleg tega vas ura sproti obvešča, da ničesar ne zamudite; na primer prejemate obvestila o klicih, sporočilih in posodobitvah na družbenih medijih. Zapestnica iz nerjavečega jekla daje športni uri klasičen videz, ki se prilega vsem kontekstom.

 

Tehnični podatki:

Material: Kovinska zlitina, nerjaveče jeklo, steklo EKG senzorja, zaslon AMOLED HD

Kapaciteta baterije: 650 mAh

 

Paket vključuje:

1 x pametna ura

1 x polnilni kabel

Navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti
Barva
srebrna
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 16 Oct 2024 08:38:43 GMT