Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjePametne ure & dodatkiPametne urePametna ura EKG, srčni utrip, krvni tlak, spanje, pedometer Black

Pametna ura EKG, srčni utrip, krvni tlak, spanje, pedometer Black

ID: 21278054
-20 %
70,79 €
56,63 €
Prihranek  14,16 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 25.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Z nenehnim merjenjem in spremljanjem ste lahko ves dan obveščeni o svojih dejavnostih in telesnih funkcijah ter sprejemate proaktivne ukrepe in optimizirate svojo vadbo.

 

Celovito merjenje in spremljanje: športna ura natančno spremlja srčni utrip, krvni tlak, raven kisika v krvi in telesno temperaturo. Z nenehnim spremljanjem ste lahko ves dan obveščeni o svojih telesnih funkcijah in po potrebi ukrepate proaktivno.

Dolga življenjska doba baterije: uživajte v nemoteni uporabi z zmogljivo baterijo 650 mAh, ki zagotavlja do 2 tedna uporabe z enim polnjenjem. Ne glede na to, ali ste na poti ali delate v telovadnici, lahko zaupate svoji pametni uri, da bo sledila vašemu aktivnemu življenjskemu slogu.

Jasen zaslon in načini za več športov: Doživite kristalno jasne slike in intuitivno navigacijo na 2,04-palčnem zaslonu na dotik AMOLED retina. Z več športnimi načini, vključno s hojo, tekom in kolesarjenjem, lahko spremljate svoje vadbe in hitreje dosežete svoje fitnes cilje.

Holistično sledenje zdravju: spremljajte svoje vzorce spanja, izvajajte dihalne vaje in sledite svojemu menstrualnemu ciklu za celovit, celosten pogled na vaše dobro počutje. Poleg tega ima pametna ura funkcijo stresnega testa, ki vam pomaga pri učinkovitem obvladovanju in zmanjševanju ravni stresa.

Vodoodporna IP68: Zapestnica za aktivnost je zasnovana tako, da je odporna na vremenske razmere, ocena vodoodpornosti IP68 pa zagotavlja, da bo vaša pametna ura med vsemi aktivnostmi na prostem zaščitena pred poškodbami zaradi vode. Ura ima vzdržljiv pas iz sintetičnega usnja.

 

Tehnični podatki:

Materiali: Kovinska zlitina, sintetično usnje, EKG steklo, AMOLED HD zaslon

Kapaciteta baterije: 650 mAh

 

Paket vključuje:

Ura x 1

Polnilni kabel x 1

Navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 16 Oct 2024 08:50:10 GMT