VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomSvetilaNotranja svetila6-palčna čarobna plazemska svetilka, elektrostatična plazemska krogla, občutljiva na dotik strela, novost nočnih luči za otroške zabave

6-palčna čarobna plazemska svetilka, elektrostatična plazemska krogla, občutljiva na dotik strela, novost nočnih luči za otroške zabave

ID: 21163914
44,28 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 19.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: XIANGTRADE
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
6-palčna čarobna ionska krogla (specifikacije: 12 V Blu-ray evropski standardni vtič, glasovno upravljanje + 4 W kristalno podnožje na dotik)

 

【Skrivnostni interaktivni žarki svetlobe】 – Ko je priključen na vir energije, lahko opazujete modri električni tok, ki ga oddaja plazemska svetilka, kako pleše po notranjosti krogle. In položite prst na površino plazemske krogle in s svojim dotikom opazujte svetlobne učinke trenutnega plesa!

【Odziv na dotik in glasbo】 - Plazemski kroglični žarek ne le sledi vsakemu dotiku, ampak se odziva celo na glasbo. Vgrajeni zvočni senzor se odziva na vaš glas, glasbo in druge zvočne učinke, zato poskusite govoriti ali predvajajte svojo najljubšo pesem za izjemno izkušnjo!

【Znanstvena igrača】 - To je verjetno najbolj vznemirljiv fizikalni eksperiment, ki ga lahko razumete doma in ga lahko uporabite za razlago konceptov elektrike, plazme in plinov, medtem ko otroci gledajo in igraj. Zaradi svoje edinstvene kombinacije funkcionalnosti in estetike je idealno darilo za družino in prijatelje.

【Zmanjšanje stresa in sprostitev】 - Miren in privlačen zaslon plazemske krogle lajša stres ter sprošča um in telo, zaradi česar je odlična izbira za domača ali delovna okolja. Medtem modra luč Pomirjujoča svetloba je popolna za uporabo kot pomirjujoča nočna lučka, ki pomaga izboljšati spanec in sprostitev.

【Izjemno presenečenje za zabavo】 - Ne glede na to, ali gostite goste doma, gostite veliko zabavo, kot je noč čarovnic, božič, velika noč ali glasbeni festival, vam bo všeč očarljiv učinek te luči. Vsakemu pripravi razpoloženje kakšen dogodek.

Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:12:16 GMT