VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časeMobilnostElektrični motorji, mopedi in druga vozila2 paketa LED nosilec za žaromete Držalo za žaromete Black Ford: Novi Mondeo (dolge luči), znak: 508, 2008 (dolge luči)/Citroën: C5 (kratke luči)/ELYSEE/EcoSport/DS: DS5, DS6

2 paketa LED nosilec za žaromete Držalo za žaromete Black Ford: Novi Mondeo (dolge luči), znak: 508, 2008 (dolge luči)/Citroën: C5 (kratke luči)/ELYSEE/EcoSport/DS: DS5, DS6

ID: 21296840
7,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 9.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Z držalom za žaromete lahko LED luči varno zaklenete v običajno ohišje žarometov vašega avtomobila. Izdelan je iz visokokakovostnega ABS materiala, odporen na toploto, korozijo in je robusten za uporabo.

 

Natančno prileganje: naš nosilec žarometov je zasnovan tako, da natančno ustreza specifikacijam žarometov vašega vozila. Zagotavlja tesno prileganje različnih žarnic.

Robustna konstrukcija: ti nosilci žarnic so izdelani iz visokokakovostnega materiala ABS in so zgrajeni tako, da prenesejo težke razmere avtomobilske uporabe. Robustna konstrukcija zagotavlja, da prenesejo toploto, ki jo ustvarjajo LED luči, brez upogibanja ali deformacije.

Enostavna namestitev: Namestitev teh nosilcev za LED-sijalke je enostavna, kar zagotavlja brezhibno izkušnjo tako za profesionalce kot za navdušence nad domačimi izdelki. Preprosto vstavite LED luči v držala in jih pritrdite na svoje mesto za zanesljivo prileganje.

Tehnični podatki:

Črna barva

Material: ABS

Velikost: Dolžina: 2,9 cm

Notranji premer: 2,3 cm

 

Paket vključuje:

2 x nosilec za žaromete

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:22:08 GMT