VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

Pajkice z visokim pasom NEROFIT S/M

ID: 21562634
Novo
8,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 23.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Mormark
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pajkice iz umetnega usnja nudijo udobno prileganje in toplotno zaščito za zimo. Ergonomska oblika izpostavi postavo, visok pas pa skrbi za raven trebuh. Enostavno se kombinirajo z različnimi stili. Na voljo v velikostih S/M in L/XL.

 

OPIS


Pajkice NEROFIT so izdelane iz izjemno gladkega in prožnega umetnega usnja, ki se ne mečka. Prijeten material se tesno oprime vaše kože in vam tako zagotavlja enostavno upogibanje, sklanjanje in sedenje brez omejevanja gibanja. Pajkice NEROFIT so tople in primerne za prihajajoče zimske dni. Odlično jih lahko kombinirate tako z večerno obleko kot z vsakodnevnim videzom. Pajkice se ponašajo s posebno ergonomsko obliko, ki se popolnoma prilagodi vašemu telesu in zagotavlja videz zavidljive postave.


Modne pajkice iz umetnega usnja poudarijo vašo postavo in se nanjo popolnoma prilagodijo ter tako ustvarijo privlačen videz, ki pritegne pozornost mimoidočih in vam izboljša samozavest. NEROFIT se oprimejo vašega telesa, privzdignejo zadnjico in poudarijo boke. Visok pas pokrije, stisne in zravna trebuh ter tako skrije odvečne kilograme.


Sodoben videz za vsak modni stil: Pajkice NEROFIT so izjemno enostavne za kombiniranje, saj se podajo k vsakemu modnemu stilu. Z njimi lahko ustvarite tako eleganten večerni videz kot tudi vsakdanji videz.

Privlačen videz: Umetno usnje ustvarja privlačen in sodoben videz za vsak letni čas. Pajkice NEROFIT so primerne za vsak tip postave, saj se prilagodijo vašemu telesu in čudovito poudarijo vašo postavo.

Dizajn z visokim pasom: Visok pas pokrije trebuh, ga stisne in tako skrije vse morebitne odvečne kilograme, hkrati pa omogoča, da pajkice ostanejo na svojem mestu ves dan.

Velikost: S/M, L/XL
Tehnične podrobnosti
Ciljna skupina
ženske
Vrsta spodnjega oblačila
dolge hlače
Cached: Fri, 18 Oct 2024 06:27:18 GMT