VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeMoj vrtRočno vrtno orodjeOrodje za odstranjevanje plevela | PRONGSPRO

Orodje za odstranjevanje plevela | PRONGSPRO

ID: 21297906
8,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 25.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Mormark
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Učinkovito odstranjevanje plevela še nikoli ni bilo tako enostavno! Izdelano iz visokoogljičnega jekla, to večnamensko orodje omogoča hitro in zanesljivo delo. Združuje ostrost, trajnost in večnamensko uporabnost, idealno za domače ali profesionalne vrtnarje.

 

Odstranjevanje plevela še nikoli ni bilo tako preprosto kot zdaj. To priročno in učinkovito orodje iz visokoogljičnega jekla vam omogoča, da brez težav odstranite plevel in rahljate zemljo za gojenje cvetja in zelenjave. Zaradi svoje ostrosti in vzdržljivosti je idealna izbira za hitro in učinkovito vrtnarjenje, ne glede na to, ali gre za domače ali profesionalne potrebe.

To večnamensko orodje ni le odstranjevalec plevela, ampak tudi odlično za kopanje, rahljanje zemlje, sejanje in še več. Zaradi svoje prilagodljivosti ga uporabljajo tako domači vrtnarji kot tudi profesionalni krajinski arhitekti.

Prednosti tega orodja za odstranjevanje plevela so očitne - zanesljivost, trajnost in večnamenska uporaba. Ne glede na velikost vašega vrta ali obseg dela, ki ga opravljate, vam bo to orodje olajšalo delo in vam omogočilo uživanje v lepi in urejeni vrtnarski izkušnji.

Specifikacije:

Material: jeklo
Premer odprtine: 30 mm
Velikost: Orodje s 5 zobki, 22 x 19.5 x 13.8 cm
V paketu prejmete:

1 x orodje za odstranjevanje plevela (ročaj ni vključen)
Opomba: Prosimo, upoštevajte, da lahko pride do manjših razlik v dejanski velikosti izdelka zaradi ročnega merjenja. Barva izdelka se lahko razlikuje glede na nastavitve vašega monitorja.

Tehnične podrobnosti
Vrsta ročnega vrtnega orodja
oprema, pripomoček
Cached: Fri, 20 Sep 2024 23:51:05 GMT