VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

Omarica za čevlje iz materiala

ID: 21315602
31,04 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 24.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INTROMIT
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Visoko kakovostna tekstilna omara XXL, idealna za shranjevanje oblačil, obutve in dodatkov. Zasnovana z več policami za organiziran in pregleden prostor. Enostavna montaža in vzdrževanje zagotavljata funkcionalnost in trajnost izdelka. Oplemenitite svoj dom z estetsko in praktično tekstilno omaro.

 

➡️ Zložljiva omara iz tkanine za oblačila, čevlje

To je večnamenski kos pohištva, ki ga lahko namestite ne le v garderobo, temveč tudi v otroško sobo, v garažo, v utility room, v pisarno ali celo na podstrešje. Tekstilna garderobna omara olajša predvsem shranjevanje čevljev, vendar bo našla odlično mesto tudi za organizacijo spodnjega perila, dodatkov, pisarniških potrebščin ali garažnega orodja. Zaradi njene večnamenskosti se boste zlahka znašli v vsakdanjem življenju.

➡️ Specifikacije izdelka:

  • 8 polic
  • Zapirala na zadrgo
  • Material: 100 % PE (material, ki prepušča zrak)
  • Kovinski okvir: jeklena cev
  • Največja obremenitev na posamezno polico: 15 kg
  • Največja obremenitev na palico: 25 kg

➡️ Dimenzije:

  • Višina: 155 cm
  • Širina: 55 cm
  • Globina: 28 cm

➡️ Varčevanje s prostorom

Če živite v majhnem stanovanju ali sobi, je zložljiva garderobna omara odlična rešitev. Ko je ne uporabljate, jo lahko zložite navzdol, kar znatno poveča razpoložljivi prostor. To je idealno za tiste, ki iščejo način, kako kar najbolje izkoristiti vsak centimeter svojega doma.

➡️ Enostavno sestavljanje in prevoz:

V primerjavi s tradicionalnimi težkimi omarami je zložljive omare enostavno sestaviti in razstaviti. Hitro jih lahko premikate z enega mesta na drugo, kar je še posebej koristno pri selitvi ali preureditvi notranjosti.

➡️ Organizacija in estetika:

Zložljiva omara vam zaradi polic omogoča popolno organizacijo tako oblačil kot tudi čevljev ali dodatkov. To pomeni, da ima vse svoje mesto, kar olajša vzdrževanje reda. Poleg tega je zaradi sodobnega dizajna zložljiva garderobna omara tudi estetski dekorativni element v vašem domu.

➡️ Praktičnost in dostopnost:

Ker so vsi predmeti lahko dostopni, vam ni treba izgubljati časa z iskanjem najljubšega para čevljev ali dodatkov. Vse je pregledno urejeno, kar pospeši postopek izbire pravih oblačil ali dodatkov.

Tehnične podrobnosti
Barva
rjava
Cached: Fri, 18 Oct 2024 06:23:47 GMT