VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Odganjalec komarjev, pajkov in drugih insektov

ID: 21281213
28,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 16.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 1 ponudba od 37.38 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Odganjalec komarjev deluje z ultrazvokom in elektromagnetnimi valovi ter odganja insekte, ne da bi uporabljala kemikalije. Primeren je za notranjo uporabo v različnih prostorih, kot so kleti, garaže, hiše, podstrešja in skladišča hrane. S svojo sposobnostjo pokrivanja območja do 200 kvadratnih metrov zagotavlja zaščito pred nadležnimi insekti.
  • Ne uporablja kemikalij in je varen za ljudi ter hišne ljubljenčke.
  • Deluje z ultrazvokom in elektromagnetnimi valovi, ki odganjajo insekte.
  • Zagotavlja pokritost do 200 kvadratnih metrov.
  • Deluje v območju frekvenc 20KHz-25KHz.
  • Vključuje funkcijo samodejnega vklopa nočne svetilke ob zaznavanju teme.

 

Odganjalec komarjev, pajkov in drugih insektov

Odganjalec komarjev deluje z oddajanjem ultrazvoka in elektromagnetnih valov, kar povzroči motnjo pri pajkih in različnih vrstah škodljivcev ter jih prisili, da zapustijo zaščiteno območje. Poleg tega naprava deluje povsem tiho in ne moti električnih ali elektronskih naprav v prostoru. Z izjemno preprostim vtičem v stensko vtičnico AC 220V~240V 50HZ je naprava pripravljena za uporabo, indikator LED pa označuje, da je naprava vključena.

Posebna funkcija samodejnega vklopa nočne svetilke zagotavlja dodatno udobje in uporabnost naprave. Naprava je primerna za široko uporabo v različnih okoljih, kot so doma, stanovanjskih prostorih, skladiščih, hotelih, supermarketih, garažah in pisarnah. Obseg njene pokritosti do 200 kvadratnih metrov zagotavlja učinkovito zaščito pred insekti v celotnem prostoru. Poleg tega je naprava enostavna za vzdrževanje, saj je treba redno odstranjevati površinsko umazanijo in prah ter jo namestiti na dobro prezračevano mesto s primerno temperaturo. Med dolgimi obdobji odsotnosti iz doma je priporočljivo odklopiti glavno napajanje. Certifikata RoHS in CE potrjujeta skladnost naprave z varnostnimi standardi.

Tehnične podrobnosti
Vrsta odganjalca
Odganjalec mrčesa
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:18:06 GMT