Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila in dodatkiZbirateljska oblačilaNov klobuk za zaščito pred soncem za pomlad in poletje na prostem Black

Nov klobuk za zaščito pred soncem za pomlad in poletje na prostem Black

ID: 21544010
Novo
16,59 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta klobuk je izdelan iz visokokakovostnega najlona, zato je zračen in udoben za nošenje, njegov širok rob pa zagotavlja odlično UV zaščito. Nastavljiv podbradni trak zagotavlja varno in udobno prileganje, zato je popoln za pohodništvo, ribolov ali druge aktivnosti na prostem.

 

Modno in trendovsko: zaradi elegantnega in trendovskega dizajna izstopate iz množice. Ne glede na to, ali ste na pohodu, ribolovu ali samo uživate na prostem, boste s tem klobukom poskrbeli, da boste videti dobro.

UV zaščita: Širok rob klobuka zagotavlja odlično UV zaščito, ščiti vaš obraz, vrat in ušesa pred škodljivimi sončnimi žarki. Uživate lahko v dejavnostih na prostem, ne da bi vas skrbeli sončne opekline ali prezgodnje staranje.

Zračna in udobna: izdelana iz visokokakovostnega najlona, je kapa zračna in udobna za nošenje. Odvaja znoj in vlago ter vas ohranja hladne in suhe tudi v najbolj vročih dneh. Nastavljiv podbradni pas zagotavlja varno in udobno prileganje.

Tehnični podatki:

Dimenzije: 58 x 8,5 cm

Material: najlon

Paket vključuje:

1 x kapa

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:46:19 GMT