VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeLikovni & Umetniški programNedrseče nalepke za kopel, protizdrsne nalepke za tuširanje White

Nedrseče nalepke za kopel, protizdrsne nalepke za tuširanje White

ID: 21287777
6,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 13.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Nedrseče nalepke za kad se trdno oprimejo gladkih površin, kar zagotavlja močan oprijem in odličen oprijem za vašo varnost v vsakem trenutku.

 

Močna nedrsečnost: Nedrseče nalepke za kad so zelo protizdrsne, lahko zaščitijo vas in vašo družino v vseh vidikih življenja, primerne za vse vrste gladkih površin, kot so: kad, kopalniška tla, stopnice, opora za noge, lestve. Lahko traja dolgo po uporabi.

Mehak material: Super nežen material, izdelan iz peva materiala, omogoča udobje vašim stopalom pod prho in udobno sedenje v kadi med namakanjem, kar zmanjša tveganje nenamernih zdrsov, hkrati pa zagotavlja dovolj udobja, da vas lahko in brez skrbi, da bi se poškodovali. gladko dojenčkovo kožo.

Močan oprijem: nedrseče nalepke za kad se trdno oprimejo gladkih površin, kar zagotavlja močan oprijem in odličen oprijem za vašo varnost v vsakem trenutku. Posebno lepilo, uporabljeno v teh nedrsečih nalepkah, je mogoče zlahka odstraniti, ne da bi pri tem ostali ostanki.

 

Tehnični podatki:

Dimenzije: 1,3 x 18 cm

Material: PEVA

 

Paket vključuje:

24 x nalepke za kad

Tehnične podrobnosti
Likovni pripomoček
ostali pripomočki
Cached: Fri, 18 Oct 2024 03:42:18 GMT