Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila, čevlji in dodatkiObutevNatikači z LED lučkami za dečke in deklice | HAPPY Modra 30/31

Natikači z LED lučkami za dečke in deklice | HAPPY Modra 30/31

ID: 21297628
8,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 20.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Mormark
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Doživite neskončno zabavo z natikači z LED efektom! Ti nasmejani natikači se prižgejo ob vsakem koraku in obračajo glave, kamorkoli greste. S funkcijo samodejnega vklopa in izklopa so preproste za uporabo. Odlični so za notranje in zunanje dogodivščine - v bazenih, na plažah ali v parkih.

 

🌟 Naj bo vsak korak čaroben
Običajne sprehode spremenite v izjemne dogodivščine s HAPPYS LED natikači. Naj vaši otroci izstopajo, širijo veselje in poskrbijo, da bo vsak korak navdušujoče doživetje. Ti natikači bodo s svojimi svetlimi lučkami, prikupnim dizajnom in praktičnimi funkcijami zagotovo postali priljubljeni tako otrokom kot staršem.

💧 Ostanite hladni in suhi
Poskrbite za udobje malih nog z našimi hitro sušečimi podplati. Ne glede na to, ali čofotajo po bazenu, tečejo skozi škropilnice ali se igrajo na plaži, so ti natikači hitro posušijo, kar preprečuje nelagodje in ohranja stopala sveža ter brez vonja.

😊 Prikupen dizajn z nasmeškom
Vsak korak prinaša nasmeh! Simpatična ikona smeška na natikačih doda dodaten čar in jih naredi še bplj priljubljene za otroke. Ti natikači niso le udobni, ampak tudi izjemno zabavni za nošenje, kar otroke spodbuja, da jih nosijo in uživajo cel dnen.

🌊 Popolne za poletne dogodivščine
Od zabav ob bazenu do izletov na plažo, natikači HAPPYS so ustvarjeni za poletno zabavo. Zaradi lahke zasnove jih je enostavno spakirati in prenašati. Prilagodljiva konstrukcija pa zagotavlja, da bodo kos vsem vrstam iger, od gradov iz peska do spopadov s pljuski vode.

🌈 Vsak korak je svetel
Opazujte njihove obraze, ki žarijo od veselja! Vgrajene luči LED utripajo ob vsakem koraku in običajne sprehode spremenijo v čarobna doživetja. Te lučke so idealne za večerno igro, saj zagotavljajo, da boste otroka v temi zlahka opazili, in tako zagotavljajo dodatno varnost med nočnimi pustolovščinami. Med hojo se samodejno prižgejo in ugasnejo, ko ni pritiska.

🚫 Nedrseča varnost
Varnost na prvem mestu! Naši natikači imajo posebej oblikovan vbočen in izbočen teksturiran podplat, ki preprečuje zdrse in padce na mokrih površinah. Otroci lahko samozavestno tečejo, skačejo in se igrajo, saj vedo, da so njihove noge varne in zaščitene pred zdrsi ob bazenu ali mokri travi.

🏡 Uporaba v zaprtih prostorih in na prostem
Vsestranskost na najboljši možni način. Ti prikupni natikači so primerni tako za uporabo v zaprtih prostorih kot na prostem. Ne glede na to, ali poležavajo doma, se igrajo na vrtu ali se celo na hitro odpravijo v trgovino, bodo otroci navdušeni nad udobjem in stilom svojih HAPPYS natikačev. Živahne barve zagotavljajo, da jih lahko brez skrbi nosijo v vsakem okolju s katerokoli obleko.

✨ Dolgotrajna zabava
Trajnost, ki ji lahko zaupate. Z baterijo, ki zdrži do 100.000 utripov, LED luči zagotavljajo neskončne ure veselja. Poleg tega visokokakovostni material PVC zagotavlja, da ti natikači prenesejo vse obremenitve in padce med igro, zato so zanesljiva izbira za aktivne otroke.

👣 Udobne ves dan
Mehki ter udobni. Struktura natikačev iz PVC ni le trpežna, temveč tudi nežna do malih stopal. Ravna, debela oblika zagotavlja maksimalno udobje, zaradi česar so popolni za celodnevno nošenje. Ne glede na to, ali hodijo, tečejo ali se samo zadržujejo na prostem, ti natikači zagotavljajo udobje, ki ga otroci potrebujejo, da ostanejo srečni in aktivni.

🎁 Popolno darilo
Iščete odlično darilo? Natikači HAPPYS so idealni za rojstne dneve, praznike ali za vsakdan. Na voljo so v treh živahnih barvah - modri, rumeni in rožnati - in všestih velikostih, zato je za vsakega otroka na voljo popoln par. So premišljeno in praktično darilo, ki ga bodo otroci vzljubili, starši pa cenili.

SPECIFIKACIJE:
Na voljo v treh barvah: Modra, rumena in roza.
Na voljo v 6 velikostih

Tehnične podrobnosti
Barva
modra
Številka noge
30
Vrsta čevlja
nizki čevlji
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:09:47 GMT