VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila, čevlji in dodatkiObutevNalepke za debelo peto Blazine Blazine za čevlje 4 pari Beige

Nalepke za debelo peto Blazine Blazine za čevlje 4 pari Beige

ID: 21276516
7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 9.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Naše petne blazinice so izdelane skrbno in so izdelane iz kombinacije poliestra, gobe, PVC lepila in podložnega papirja. Ta mešanica zagotavlja zanesljivost in učinkovitost za vaše potrebe po udobju obutve.

 

Vrhunski materiali: Naše petne blazinice so skrbno izdelane iz kombinacije poliestra, gobe, PVC lepila in podložnega papirja. Ta mešanica zagotavlja zanesljivost in učinkovitost za vaše potrebe po udobju obutve.

Debela različica za večje udobje: Debela različica naših petnih blazinic zagotavlja vrhunsko blaženje, zaradi česar so idealne za različno obutev, vključno z usnjenimi čevlji, sandali in delovnimi čevlji. Uživajte v povečanem udobju in podpori na vsakem koraku.

Nevidne in samolepilne: te petne blazinice so zasnovane tako, da so nevidne, ko jih nosite, in imajo priročno samolepilno podlago. Preprosto odlepite podložni papir in jih pritrdite na notranjost čevljev za takojšnjo nadgradnjo udobja.

Vsestranska uporaba: Primerne za različne vrste čevljev, vključno z usnjenimi čevlji, sandali in delovnimi čevlji, so te petne blazinice vsestranska rešitev za vsakogar, ki išče zaščito proti zdrsu in razbremenitev pritiska.

 

Tehnični podatki :

Velikost: 10x3x0,7 cm

Material: poliester+goba+PVC lepilo+podložni papir

 

Paket vključuje:

4 x pari nalepk za pete

Cached: Sun, 08 Sep 2024 01:20:24 GMT