VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeUrejanje okoliceKosilniceNadomestni komplet pokrovčkov za tuljavo in vrvico za trimerje Kobalt KST - 120X

Nadomestni komplet pokrovčkov za tuljavo in vrvico za trimerje Kobalt KST - 120X

ID: 21296821
24,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 18.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Vzdržujte svoj trimer z nitko Kobalt KST - 120X s tem kompletom 6 nadomestnih tuljav in pokrovčkov za nitke. Enostavno jih je namestiti, kar zagotavlja, da porabite manj časa za poigravanje in več časa za obrezovanje. Ti deli so narejeni iz visokokakovostnih ABS in najlonskih materialov, zato so izdelani tako, da trajajo.

 

Enostavna namestitev: Ti nadomestni tuljavi in pokrovčki so zasnovani za postopek namestitve brez težav, kar vam omogoča, da se hitro in učinkovito vrnete k obrezovanju trate. Zapletena orodja ali postopki niso potrebni, zato so primerni tako za začetnike kot za izkušene uporabnike.

Združljiv in učinkovit: posebej zasnovan za združljivost z modeli kosilnikov na nitko Kobalt KST - 120X, kar zagotavlja optimalno delovanje in združljivost z vašo obstoječo opremo. Ta združljivost zagotavlja nemoteno in učinkovito podajanje nitke, kar poveča vašo učinkovitost obrezovanja.

Visokokakovostni materiali: Izdelani iz mešanice visokokakovostnih ABS in najlonskih materialov, so ti tuljavi in pokrovčki narejeni tako, da prenesejo zahteve redne nege trate. Robustna konstrukcija zagotavlja zanesljivo delovanje in daljšo življenjsko dobo ter zmanjšuje potrebo po pogostih menjavah.

Tehnični podatki:

Barva: modra/mornarsko modra

Velikost: dolžina: 7,5 cm, širina: 7,5 cm, višina: 3 cm

Material: ABS+najlon

Model: Kobalt KST - 120X

Paket vključuje:

6 x nadomestni komplet pokrovčkov za tuljavo in vrvico

Tehnične podrobnosti
Širina košnje [cm]
0
Vrsta kosilnice
dodatek za kosilnico
Cached: Fri, 18 Oct 2024 04:10:52 GMT