VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časProsti časDrugi športiNadomestne konice za golf panke Fast Twist Čevlji za golf konice Black

Nadomestne konice za golf panke Fast Twist Čevlji za golf konice Black

ID: 21296521
6,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izboljšajte svoj oprijem in stabilnost na igrišču za golf s temi čevlji za golf. Zaradi zasnove s hitrim zasukom je te zatiče enostavno namestiti in zamenjati. Zagotavljajo odličen oprijem in stabilnost, kar vam omogoča nihanje.

 

Vrhunski oprijem in stabilnost: Naše obutve za golf zagotavljajo izjemen oprijem in stabilnost na igrišču zahvaljujoč inovativni zasnovi in visokokakovostnim materialom. Izkusili boste izboljšan oprijem in ravnotežje, kar vam bo omogočilo samozavestno nihanje in doseganje boljše natančnosti.

Enostavna namestitev in zamenjava: poslovite se od zapletenih menjav zatičev. Zaradi naše zasnove s hitrim zasukom je namestitev in zamenjava preprosta. Preprosto zavrtite in zaklenite zatiče na svoje mesto, kar vam prihrani čas in trud.

Vsestranski in združljivi: Ti čevlji za golf so zasnovani za združljivost s široko paleto čevljev za golf. Ne glede na to, ali ste izkušeni profesionalec ali priložnostni igralec, bodo naši zatiči zagotovili zanesljivo delovanje, ki ga potrebujete.

Tehnični podatki:

Velikost: Dolžina: 2,7 cm Širina: 2,7 cm Višina: 1,2 cm

Material: TPU

Paket vključuje:

1 x Golf čevlji Spike

Cached: Fri, 18 Oct 2024 03:41:28 GMT