VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

Načrtovalnik denarnih žepov Brown

ID: 21295258
23,59 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 18.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta planer na prostih listih A6 vsebuje 100-dnevni izziv, ki vam bo pomagal doseči cilje varčevanja. Z namenskimi razdelki za načrtovanje proračuna in sledenje izdatkom lahko preprosto upravljate svoj denar.

 

Enostavno načrtovanje proračuna: Ta načrtovalec je zasnovan tako, da naredi načrtovanje proračuna preprosto in prijetno. Z namenskimi razdelki za sledenje prihodkom, izdatkom in varčevalnim ciljem lahko enostavno prevzamete nadzor nad svojimi financami in si prizadevate za svetlejšo finančno prihodnost.

Eleganten in funkcionalen: Planer združuje stil in funkcionalnost. Njegova elegantna barvna zasnova bo zagotovo pritegnila pozornost, medtem ko je zaradi praktičnih lastnosti, kot so reže za več kartic in žep z zadrgo, popoln za vsakodnevno uporabo.

Vsestranska organizacija: Več kot le načrtovalec proračuna, načrtovalec se lahko uporablja za organizacijo celotnega življenja. Uporabite ga za beleženje zapiskov, spremljanje sestankov, shranjevanje pomembnih dokumentov in celo imejte svoje najljubše fotografije pri roki.

Tehnični podatki:

Velikost: dolžina: 19 cm, širina: 13 cm, višina: 3,5 cm

Material: PU+PVC

Paket vključuje:

Načrtovalnik denarnih žepov x 1 komplet

Cached: Fri, 18 Oct 2024 04:10:42 GMT