Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoMonitorjiGaming monitorMSI G27C4X/27''/FHD/VA/ 250Hz/1ms MPRT/ukrivljen

MSI G27C4X/27''/FHD/VA/ 250Hz/1ms MPRT/ukrivljen

ID: 21507147
-13 %
229,99 €
199,99 €
Prihranek  30,00 €

ali od 15,14 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 23.10. naprej - Brezplačno
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od jutri, 23.10. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 23.10. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Nadgradite svojo igralsko izkušnjo z MSI G27C4X, 27-palčnim ukrivljenim monitorjem, zasnovanim za izjemno igranje. Z Full HD (1920 x 1080) ločljivostjo in 1500R ukrivljenostjo ponuja pogled, ki vas obda in vas potegne v akcijo. Z neverjetno 250Hz hitrostjo osveževanja in hitrim odzivnim časom 1ms G27C4X zagotavlja gladko in odzivno igranje, kar je idealno za igre z visokimi intenzivnostmi.

Opremljen s tehnologijo AMD FreeSync Premium sinhronizira svojo hitrost osveževanja z vašo grafično kartico in tako dostavlja nepozabno igralno izkušnjo.

G27C4X podpira t.i. Blue Light Reduction in Anti-Flicker tehnologijo za zmanjševanje naprezanja in utrujenosti vaših oči pri dolgotrajnem igranju vaših najljubših iger.

Ne glede na to, ali ste tekmovalni igralec ali preprosto iščete poglobljeno vizualno izkušnjo, MSI G27C4X zagotavlja izjemno zmogljivost, jasnost in hitrost, ki izboljšuje vsako igralsko sejo.

 

UKRIVLJEN ZA VAŠ UŽITEK OB GLEDANJU

Monitorji MSI Gaming uporabljajo ukrivljeno zaslonsko ploščo s stopnjo ukrivljenosti 1500R, ki je najbolj udobna in primerna za širok razpon aplikacij, od splošnega računalništva do igranja iger. Ukrivljene plošče pomagajo tudi pri potopitvi v igro, saj se počutite bolj povezani s celotno izkušnjo.

 

250Hz osveževanja + 1ms odzivnega časa

Monitorji MSI so opremljeni s ploščo VA LED s frekvenco osveževanja 250 Hz in odzivnim časom 1 ms, kar je najbolj koristno pri hitrih žanrih iger, kot so prvoosebne strelske igre, bojevniki, dirkalni simulaciji, strategije v realnem času in športne igre. Te vrste iger zahtevajo zelo hitre in natančne gibe, zato boste z monitorjem z izjemno visoko frekvenco osveževanja in hitrim odzivnim časom prehiteli konkurenco.

 

Anti-Flicker Tehnologija

Zasloni splošnih monitorjev imajo običajno hitrost utripanja približno 200-krat na sekundo, ki je s prostim očesom neopazna, vendar lahko sčasoma povzroči utrujenost. MSI-jeva tehnologija Anti-Flicker zagotavlja zelo udobno izkušnjo gledanja, saj zmanjšuje količino utripanja.

 

178 STOPINJ ŠIROKEGA VIDNEGA KOTA

Z velikim vidnim kotom imajo gaming monitorji MSI več manevrskega prostora za postavitev monitorja v konfiguracijo, ne da bi se odpovedali optimalni izkušnji gledanja. Barve in podrobnosti bodo ostale ostre pod več koti v primerjavi z drugimi monitorji z manjšim vidnim kotom.

 

Od roba do roba

Z izjemno ozkim robom uživajte v najboljši možni potopitvi v najnovejše igre z večmonitorsko 180-stopinjsko nastavitvijo. Med igranjem iger, delom ali splošnim računalništvom uživajte v boljši kontinuiteti med zasloni.

 

Igranje brez trganja, zastojev in tekočih iger

Pri igranju iger ne bi smeli izbirati med prekinjenim igranjem in prekinjenimi okviri. Z igralnimi monitorji MSI to ni potrebno. S tehnologijo AMD FreeSync™ si zagotovite tekoče delovanje brez artefaktov pri praktično vseh sličicah slike. *Opomba: tehnologija FreeSync zahteva monitor in grafiko AMD Radeon™ s podporo za FreeSync. Za vse podrobnosti glejte http://www.amd.com/freesync. Pred nakupom potrdite zmogljivost pri proizvajalcu sistema. GD-127

 

Pametni namerilnik

Ciljna točka samodejno spremeni barvo, tako da je vidna v vsakem trenutku. Če se barva ciljne pike prekriva z barvo ozadja, je ciljanje problematično.

 

Najbolj živahen zaslon

Gaming monitor MSI je opremljen s tehnologijo HDR, ki v primerjavi s klasičnim monitorjem omogoča ustvarjanje slik z več podrobnostmi, širšim razponom barv in bolj podobnim videzom, kot ga vidi človeško oko. Sistem Windows 11 podpira funkcijo Auto HDR, preverite spodnjo povezavo, da bi izvedeli več o funkciji Auto HDR in kako jo omogočiti.

 

TRUE COLOR, širok barvni razpon

Izkrivljeni gaming monitor MSI ima v primerjavi s splošnimi monitorji večjo pokritost gamuta. Barve in podrobnosti v igrah bodo videti bolj realistične in prefinjene, da bo potopitev dosegla svoje meje.

 

NOČNI POGLED

Ne glede na to, ali je celoten zaslon temen ali pa je le nekaj delov močno zasenčenih. Naj vam prvi pametni tuner črne barve na svetu polepša dan, saj poudari drobne podrobnosti v temnih predelih.

 

Lastnosti:

velikost zaslona: 68,5 cm (27,0")

ločljivost: 1920 x 1080 (FHD)

ukrivljen zaslon (1500R)

tip matrike: VA

kontrast: 3000:1

hitrost osveževanja: 250Hz

svetilnost: 300 cd/m2

vidni kot: 178° / 178°

nebleščeč

odzivni čas: 1ms (MPRT)

možnost nagiba: navzdol 5° / navzgor 20°

VESA 100 x 100 (mm)

Vmesniki:

2x HDMI

1x DP

1x izhod za 3.5mm audio

Fizične lastnosti:

dimenzije: 611.5 x 225.4 x 457.9 mm

teža: 4,50 kg

barva: črn

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
68,6 cm (27")
Ločljivost zaslona
1920x1080
Vrsta panela
VA
Kontrast
3000:1
Oblika zaslona
ukrivljen
Vgrajeni zvočniki
ne
Razred energijske učinkovitosti
E
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Garancija v letih
3
Uporaba monitorja
gaming
Cached: Tue, 22 Oct 2024 10:40:02 GMT