VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila, čevlji in dodatkiMajiceMoška večnamenska torbica za okoli pasu Oxford LightGrey

Moška večnamenska torbica za okoli pasu Oxford LightGrey

ID: 21276513
15,59 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 9.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izdelan je iz vodoodporne tkanine Oxford, zato vaše stvari varuje pred brizgami in rahlim dežjem. Torba ima več predelkov, v katerih lahko organizirate telefon, denar, ključe in druge bistvene stvari.

 

Vsestranske možnosti nošenja: ta torba za okoli pasu ponuja več stilov nošenja, ki ustrezajo vašim željam. Nosite ga okoli pasu kot klasičen nahrbtnik, obesite ga čez ramo za ležeren videz ali ga nosite čez prsi za trendovsko in varno možnost.

Vodoodporen material: Ta pasna torbica je izdelana iz visokokakovostnega blaga Oxford in je zasnovana tako, da prenese rahel dež in brizganje ter tako zaščiti vaše stvari pred nepričakovanim vremenom.

Organiziran prostor za shranjevanje: ta torba ima več predelkov in žepov in nudi dovolj prostora za organizirano shranjevanje osnovnih stvari. Preprosto shranite telefon, gotovino, ključe in druge majhne predmete s hitrim in enostavnim dostopom.

Tehnični podatki:

Velikost: D: 23 cm, Š: 14 cm, V: 8 cm

Material: tkanina Oxford

Paket vključuje:

1 x torbica za okoli pasu

Cached: Sun, 08 Sep 2024 01:42:56 GMT