Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časKampiranje in aktivnosti na prostemŠotoriMočno stojalo za senčnike na plaži z vrečo za pesek

Močno stojalo za senčnike na plaži z vrečo za pesek

ID: 21544025
Novo
27,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta močan podstavek za stojalo za senčnike je odlična rešitev za stabilnost vašega senčnika v vetrovnih dneh. Podnožje kvadratne oblike je izdelano iz oksfordskega blaga, odpornega na trganje, in ima 4 kotna sidra za dodatno stabilnost.

 

Trden in odporen na veter: To stojalo za senčnike je izdelano iz visokokakovostne oksfordske tkanine, ki je odporna na trganje in vremenske vplive, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo. Kvadratna zasnova in 4 kotna sidra zagotavljajo odlično stabilnost vašega dežnika tudi pri močnem vetru.

Enostaven za uporabo in polnjenje: Vrečo s peskom preprosto napolnite s peskom skozi široko odprtino in jo pritrdite na palico dežnika s 4 ujemajočimi se luknjami. Priročni stranski ročaji olajšajo prenašanje in namestitev podstavka.

Vsestranski in prenosljiv: ta podstavek za dežnike je popoln za različne dejavnosti na prostem, kot so kampiranje, pikniki, izleti na plažo in športni dogodki. Njegova kompaktna velikost in lahka oblika omogočata enostavno shranjevanje in transport.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: Dolžina: 38 cm Širina: 40 cm Višina: 0,5 cm

Material: tkanina Oxford

Paket vključuje:

1 x podstavek za dežnike

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:46:23 GMT