Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časObutev in dodatkiMizuno Wave Sky 5 ženske športne superge, Heather/White/Neo Lime - 37

Mizuno Wave Sky 5 ženske športne superge, Heather/White/Neo Lime - 37

ID: 21505999
-41 % Novo
170,00 €
99,88 €
Prihranek  70,12 €
Številka noge
38,5
38
41
37
40,5
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 9.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
WaveSky 5 je vrhunski nevtralen tekaški model s poudarkom na udobju in blaženju. Zgornji del copata sestavlja dvoslojna tekstilna AeroHug mrežica, ki nudi dodatno udobje in uporo stopalu. Spodnji sloj je elastičen in nudi odličen oprijem, zgornji pa je ma

 

Vrhunski tekaški copat je namenjen nevtralnim tekačem, ki si želijo maksimalnega udobja in blaženja.
Glavna prednost Mizuno tekaških copat je razmerje med blaženjem, stabilnostjo in odzivnostjo ter enakomernim prehodom prsti peta in obratno.
WaveSky 5 je vrhunski nevtralen tekaški model s poudarkom na udobju in blaženju. Zgornji del copata sestavlja dvoslojna tekstilna AeroHug mrežica, ki nudi dodatno udobje in uporo stopalu. Spodnji sloj je elastičen in nudi odličen oprijem, zgornji pa je manj elastičen, zavira raztezanje in deluje kot stabilizator. Primeren je tudi za težje tekače zaradi stabilnosti, ki jo daje nova Foam Wave valna plošča. 
Vmesni podplat je sestavljen iz kombinacije Enerzy in Enerzy Core pen, ki tekaču nudita še več udobja, blaženja in odzivnosti. Mizuno Foam Wave konstrukcija vmesnega podplata pa zagotavlja boljšo torzijsko stabilnost tekaškega copata.
Podplat je sestavljen iz X10 karbonske gume, ki zagotavlja odličen oprijem na različnih podlagah.

  • Mizuno Wave: Enkratna tehnologija, ki združuje dva elementa, potrebna za odličnost tekaške obutve – blaženje in stabilnost.
    Med tekom se po vsem telesu pojavijo prekomerne sile in napetosti, zato je za kar najmanjšo nevarnost poškodb obvezno potrebno zagotoviti pravo kombinacijo blaženja in stabilnosti.
    Plošča Wave nudi odlično blaženje z razpršitvijo sile udarca po večji površini. 
    Stabilnost tehnologije Wave se doseže v zunanjih (bočnih) in notranjih (medialnih) področjih čevlja, ki je zasnovan tako, da stabilizira stopalo. Osnovni elementi blaženja in stabilnosti v plošči Wave so načrtovani tako, da je primeren za vsak tip športnih copat, kar se odraža v najlažjih in tehnološko najbolj naprednih čevljih z najvišjo učinkovitostjo.
  • Mizuno Enerzy: je nov material v mesnem podplatu, ki je mehkejši in zato bolje blaži ter daje veliko več povratne energije kot vsi do sedaj znani materiali. S to povečano povratno energijo je tek hitrejši.
  • Mizuno Enerzy Core:  je izredno mehak, udoben in prožen material v vmesnem podplatu, ki daje veliko več povratne energije. 
  • AeroHug: dvoslojni tekstilni del zgornjega dela copata. Spodnji sloj je elastičen in nudi dober oprijem, zgornji pa je manj elastičen, zavira raztezanje in deluje kot stabilizator.
  • AirMesh: nov, lažji, bolj elastičen in močnejši material (tkana mrežica) na zgornjem delu copata. Omogoča odlično zračnost tekaškega copata.
  • Dynamotion Fit:  Sistem, ki omogoča, da zgornji del copata spremlja gibanje stopala in s tem preprečuje nestabilnost noge v copatu.
  • Smooth Ride: Tehnologija, ki omogoča optimalno udobje in užitek pri teku. Na novo zasnovan sredinski del čevlja, ki ga je Mizuno razvil na podlagi najnovejših računalniških simulacij teka. SmoothRide omogoča še boljše blaženje udarcev in povečuje upogljivost tekaškega copata. Podaljšana Wave plošča ustvarja najmehkejši/gladek prenos težišča iz pete na prste ali obratno. 
  • X10: - Posebna guma, 80% bolj obstojna od obstoječe. Vstavljena je na tistem delu podplata, kjer prihaja do najmočnejše obrabe, učinkovito ščiti podplat in podaljšuje življenjsko dobo čevlja.
  • Teža: 260g
Tehnične podrobnosti
Številka noge
37
Vrsta čevlja
superge
Cached: Tue, 01 Oct 2024 17:32:09 GMT