Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časObutev in dodatkiMizuno Wave Daichi 8 GTX Women's Trail Running Shoes, Glacier Lake/White/Blue - 40.5

Mizuno Wave Daichi 8 GTX Women's Trail Running Shoes, Glacier Lake/White/Blue - 40.5

ID: 21438952
Novo
149,80 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 9.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Vrhunec trail tekaške čevlje je namenjen tekačem, ki želijo maksimalno udobje, amortizacijo in stabilnost za tek izven cestišča.

 

Vrhunec trail tekaške čevlje je namenjen tekačem, ki želijo maksimalno udobje, amortizacijo in stabilnost za tek izven cestišča.

Glavna prednost Mizuno trail tekaških čevljev je razmerje med amortizacijo, stabilnostjo in odzivnostjo, prav tako pa tudi enakomeren prehod s prstov na peto in obratno.

Novi Daichi 8 z Gore-Tex Invisible Fit vodoodporno membrano je vrhunski model za trail tek, s poudarkom na hitrosti, udobju in stabilnosti, ki zagotavlja izjemno udoben tek v najzahtevnejših pogojih. Nova zgornja konstrukcija trail čevlja nudi večje udobje in dodatno zaščito stopalu za tek po neravnih površinah.

Srednji del podplata se sestoji iz kombinacije Enerzy in U4iCX pene, ki tekaču nudita še večje udobje, amortizacijo in občutljivost.

Mizuno Wave valovita plošča v srednjem delu podplata zagotavlja boljšo torzijsko stabilnost in odzivnost tekaškega čevlja na neravnih terenih.

Nova Vibram MegaGrip guma na podplatu omogoča izvrstno oprijemanje na različnih podlagah.

Tkanina, vezalke, vložek in valovita plošča so izdelani iz 90% recikliranih materialov.

Tehnologije:

  • MIZUNO WAVE TEHNOLOGIJA - "W": Edinstvena tehnologija, ki združuje dva ključna elementa za odlične tekaške čevlje – udobje in stabilnost. Med tekom po celem telesu prihaja do nastanka prekomernih sil in napetosti, zato je za minimalno tveganje poškodb potrebno zagotoviti pravo kombinacijo udobja in stabilnosti. Wave plošča omogoča odlično blaženje udarcev z razširjanjem te udarne sile na večjo površino. Stabilnost Wave tehnologije se doseže v zunanjih (bočnih) in notranjih (medialnih) površinah čevlja, ki je zasnovan tako, da stabilizira stopalo. Osnovni elementi udobja in stabilnosti v Wave plošči so zasnovani tako, da so primerni za vse vrste športne obutve, kar se odraža v najlažjih in najnaprednejših čevljih z najvišjimi zmogljivostmi.
  • Mizuno Enerzy: Novi material v spodnjem delu podplata, mehkejši je in nudi več udobja ter večji povratek energije od vseh materialov doslej. Zaradi tega povratka energije je tek hitrejši.
  • DYNAMOTION FIT: Sistem, ki omogoča, da zgornji del čevlja sledi gibanju stopala in tako preprečuje nestabilnost noge v čevlju.
  • GORE-TEX: Vodoodporna in zračna membrana zgornjega dela čevlja.

Značilnosti:

  • Teža: 315g (m) / 280g (ž)
  • J1GK245671
  • Glacier Lake/White/Blue
Tehnične podrobnosti
Barva
modra
Številka noge
40,5
Cached: Tue, 01 Oct 2024 17:35:56 GMT