Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaŽenska negaLepotne napraveMini Električna Silikonska Krtača za Čiščenje Obraza - Sonic Naprava za Globinsko Čiščenje Por in Masažo Kože, Roza

Mini Električna Silikonska Krtača za Čiščenje Obraza - Sonic Naprava za Globinsko Čiščenje Por in Masažo Kože, Roza

ID: 21141043
-20 % s kodo UAU
4,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 28.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: iTrade.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Električna silikonska ščetka za obraz z vibracijami 6.000 obratov/min in nastavljivo intenzivnostjo. Koničasta oblika doseže težko dostopna mesta okoli nosu. Vodoodporna (IPX7) in primerna za vse tipe kože.

 

Lastnosti: Čistilna ščetka za obraz: Specializirana ščetka zasnovana za temeljito čiščenje obraza. Masažer za obraz: Nudi pomirjujočo masažo za izboljšanje prekrvavitve in sprostitev. Masažer za nego kože: Idealna za rutine nege kože, spodbuja bolj zdravo kožo. Globinsko čiščenje por: Učinkovito čisti in odmaši pore za jasnejšo kožo. Odstranjevanje olj: Odstranjuje odvečno olje za uravnotežen ten. Električna čistilna ščetka za obraz: Napajana z elektriko za priročno uporabo.

Vir napajanja: USB polnilec

Dodatne lastnosti: Izdelana s silikonskimi ščetinami, ki so mehkejše in učinkovitejše od najlonskih, kar zagotavlja nežno, a temeljito čiščenje. Enostavna za pranje za boljšo higieno. Močna baterija ponuja dolgo časovno delovanje brez potrebe po pogostem polnjenju. Oblikovana z ostro konico za dosego težko dostopnih mest okoli nosu. Ponuja spremenljive intenzivnosti, kar jo naredi primerno za vse tipe kože, vključno z aknasto in občutljivo kožo. Motor nudi učinkovite vibracije, ki očistijo ličila in pore, odstranijo črne pike, zmanjšajo izbruhe ter globoko masirajo kožo, kar izboljša absorpcijo izdelkov za nego kože. Uporabniki se po uporabi počutijo gladko, osveženo in sijajoče. Specifikacije: Material: Silikon za živila + ABS Kapaciteta baterije: 200mAh Čas polnjenja: 2 uri Stopnja vodoodpornosti: IPX7 Frekvenca vibracij: 6.000 rpm na minuto Barvne možnosti: Roza rdeča, roza, zelena, modra Velikost: 13 × 5,5 × 3,2 cm Vsebina paketa: 1 x Čistilna ščetka za obraz 1 x USB polnilni kabel 1 x Navodila za uporabo 1. O plačilu: Sprejemamo plačila preko Alipay in Paypal. Vse glavne kreditne kartice so sprejete preko varnega plačilnega procesorja ESCROW. 2. O pošiljanju: Svetovno pošiljanje (razen za nekatere države in APO/FPO). 3. O davčnih/tarifnih stroških: Če paket odide iz Kitajske, stroški pošiljanja ne vključujejo uvoznih davkov, carin. Kupec je odgovoren za te carinske dajatve. 4. O vračilu in povratu: Če niste zadovoljni s prejetim izdelkom, nas najprej kontaktirajte, preden odprete spor. Imate 15 dni za stik z nami in 30 dni za vrnitev izdelka. 5. O povratnih informacijah: Naš uspeh je odvisen od vaše zadovoljstva, zato so vaše povratne informacije zelo pomembne. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami, prosimo, pustite pozitivno oceno. 6. Naša storitev: Garancija: Nudimo 1-letno garancijo za vse naše izdelke od dneva pošiljanja. Imamo dobro usposobljene in profesionalne prodajne ter poprodajne storitve, ki tekoče govorijo angleško. Nudimo dropshipping; prosimo, kontaktirajte nas, če vas zanima dropshipping. Ta električna čistilna ščetka za obraz je zasnovana za učinkovito čiščenje, masažo in nego kože v enem priročnem pripomočku, ki izboljša vašo dnevno lepotno rutino kar iz udobja vašega doma.
Tehnične podrobnosti
Barva
roza
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 22 Oct 2024 10:32:17 GMT