Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračeMGA L.O.L. Surprise!: Grill & Groove Avtodom (580645EUC)

MGA L.O.L. Surprise!: Grill & Groove Avtodom (580645EUC)

ID: 21381957
Novo
50,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 20.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Princess Club
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
MGA L.O.L. Surprise!: Grill & Groove Avtodom (580645EUC)

 

Ste pripravljeni za ples v stilu B.B.s? Oglejte si LOL Surprise Grill & Groove Camper. Ta transformacijski igralni komplet je 5-v-1: kamp prikolica, avto, kuhinja, oder in območje za druženje.

Razpakirajte več presenečenj, vključno z napitki, igračami za hrano, vrtečim plesnim podijem, zastavami, blagajno, listom nalepk in še več! Za začetek transformacije kamp prikolice pomaknite zadnja vrata navzdol, dvignite streho in potegnite meni; nato odprite obe vrata, da odkrijete okno za prevzem in se pripravite na peko na žaru.

Barbke lahko začnejo zabavo z drsenjem po odrski strani kamp prikolice in premaknejo mizo ter stole na zunaj, da ustvarijo groovy čas. Kamp prikolica 5-v-1 sprejme vse vaše najljubše LOL Surprise barbke in hišne ljubljenčke. Ko končate z igro, lahko vse dodatke shranite znotraj, zato je enostavno vzeti na pot.

LOL Surprise ponuja več priljubljenih vozilnih igralnih kompletov za otroke kot igrače in darila za deklice in dečke starosti od 3 do 7 let in več, ki so odlični za domišljijsko igro s številnimi dodatki in igralnimi kosi! Kot darila za rojstne dneve in posebne priložnosti, barbke in igralni kompleti nudijo ure socialne igre s sorojenci in prijatelji!

Ta igrača ni primerna za otroke, mlajše od 3 let: vsebuje eno ali več naslednjih stvari: kroglice; majhna žoga; ali majhni deli.

Priporočena starost: Primerna za otroke od 3. leta naprej

Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:12:09 GMT