Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračeMGA L.O.L. Presenečenje!: Sooo Mini! Lutka Lil Sisters (Sidekick) (588436EUC)

MGA L.O.L. Presenečenje!: Sooo Mini! Lutka Lil Sisters (Sidekick) (588436EUC)

ID: 21382002
Novo
7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 20.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Princess Club
Na voljo še 2 ponudbi od 31.32 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
MGA L.O.L. Presenečenje!: Sooo Mini! Lutka Lil Sisters (Sidekick) (588436EUC)

 

Toliko veliko, toliko mini!™ Predstavljamo Sooo Mini!™ L.O.L. Surprise Lil Sisters™! Te Lil Sisters™ so zdaj dobile mega nadgradnjo v mini velikosti! Vsaka Sooo Mini!™ L.O.L. Surprise Lil Sisters™ punčka ima mini LOL kroglico za ŠE VEČ razpakiranja kot kdajkoli prej! Najdite priljubljene like, kot je Lil Hoops MVP iz prve serije L.O.L. Surprise, pa tudi Lil punčke iz drugih priljubljenih serij, kot so Glitter, Dance Dance Dance™, All-Star Sports in še več! Vsaka punčka prihaja z drzno modo, podrobnimi dodatki in ljubkimi charms, ki jih lahko odkrijete. Kopajte svojo Lil Sister v hladni vodi za presenečenje s spremembo barve! Vsaka Sooo Mini!™ L.O.L. Surprise Lil Sister vključuje 5 presenečenj: (1) Sooo Mini!™ L.O.L. Surprise! Lil Sisters™ punčka; (2) Čevlji; (3) Charm; (4) Mini LOL kroglica za razpakiranje; (5) Presenečenje s spremembo barve™.

LOL Surprise zbirateljske punčke z modernimi lasmi, zabavnimi oblekami in številnimi podrobnimi dodatki so popolna igrača in igralni set za otroke, vključno s 4- do 7-letniki in starejšimi dekleti in fantki za domišljijsko igro!

Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:19:06 GMT