Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračeMGA L.O.L. Presenečenje: OMG - Candylicious Sprinkles Trgovina (503781-EUC)

MGA L.O.L. Presenečenje: OMG - Candylicious Sprinkles Trgovina (503781-EUC)

ID: 21382083
Novo
34,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 20.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Princess Club
Na voljo še 3 ponudbe od 42.19 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
MGA L.O.L. Presenečenje: OMG - Candylicious Sprinkles Trgovina (503781-EUC)

 

  • ODKRIJTE NAJSLAJŠA PRESENEČENJA z najnovejšim L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails – Candylicious Sprinkles Shop, kjer lahko ustvarite in oblikujete svoje nohte!
  • USTVARITE IN PRILAGODITE SVOJE NOHTE Pripravite se na prilagajanje in ustvarjanje svojih nohtov z luščenjem in pritiskanjem nalepk za nohte, nanosom setov nohtov, uporabo pilice za oblikovanje nohtov, barvanjem, nato pa zaključite svoje kreacije z glamuroznim bleščicami in nalepkami z motivi sladkih dobrot za še več sladkega, stilskega užitka!
  • ODKRIJTE 15 PRESENEČENJ, vključno z postajo za nohte, ki se lahko uporablja tudi kot zamrzovalnik za sladoledne palčke za prikaz nalepk na nohtih, laki za nohte, ki izgledajo kot mlečni napitki, kozarčkom za sladkarije, ki se uporablja za shranjevanje pravih bleščic za nohte, pilico za oblikovanje nohtov pred okraševanjem, nalepkami za nohte in nalepkami za okrasitev nohtov!
  • OBLECI IN STILIZIRAJTE Candylicious Fashion Doll v čudovita oblačila in dodatke, vključno z ljubkim puloverjem in krilom, trendovskimi uhani, čevlji in njenimi čudovitimi lasmi v njenih značilnih pastelnih barvah!
  • NEOMEJENA DOMIŠLJSKA IGRANJE, ko pomagate Candylicious voditi trgovino Sprinkles Shop, ki ponuja sladoledne palčke, sladkarije in napitke z uporabo zamrzovalnika za sladoledne palčke, kozarčka za sladkarije in drugih dodatkov!
  • ENOSTAVNO SHRANJEVANJE IN PREDSTAVITEV: Vse nohte lahko enostavno shranite in razstavite v postaji za nohte, da prikažete svoje čudovite nohtne kreacije!
  • ZBERITE VSE 3 EDINSTVENE Sweet Nails Trgovine: Kitty K Café, Pinky Pops Fruit Shop in Candylicious Sprinkles Shop!
  • Ta igrača ni primerna za otroke, mlajše od 3 let: vsebuje eno ali več naslednjih stvari: kroglice; majhna žoga; ali majhni deli.
  • Priporočena starost: Primerna za otroke od 3 let in naprej.
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:17:20 GMT