Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračeL.O.L. - punčka Kitty K Café (503859-EUC)

L.O.L. - punčka Kitty K Café (503859-EUC)

ID: 21381952
Novo
34,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 20.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Princess Club
Na voljo še 5 ponudb od 42.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
L.O.L. - punčka Kitty K Café (503859-EUC)

 

  • ODKRIJ NAJSLAJŠA PRESENEČENJA z povsem novim kompletom L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails™ – Kitty K Café™, kjer lahko ustvarjaš in oblikuješ svoje nohte!
  • USTVARI IN PRILAGODI SVOJE NOHTE Pripravi se, da prilagodiš in ustvariš svoje nohte z lepljenjem in pritiskanjem lepilnih nalepk za nohte, pritiskanjem nohtov, oblikovanjem nohtov s pilico, nato pa jih pobarvaj in dodelaj s čudovitim bleščicami in nalepkami s kavarniško tematiko za še več zabave pri oblikovanju!
  • ODPAKIRAJ 15 PRESENEČENJ, vključno s postajo za nohte, ki hkrati služi kot mini hladilnik za razstavljanje nalepljivih nohtov, lakov za nohte, oblikovanih kot mlečni napitki, posodico za sladkarije v obliki muce, ki vsebuje prave bleščice za nohte, pilico za oblikovanje nohtov, nalepke za nohte in nalepke za okrasitev nohtov!
  • OBLECI IN STILIRAJ Kitty K modno lutko v čudovita oblačila in dodatke, vključno z njeno džins obleko in roza topom, stilskimi uhani, čevlji in njenimi dolgimi, čudovitimi, platinastimi lasmi!
  • NEKONČNA IGRA DOMIŠLJIJE: Pomagaj Kitty K voditi njeno kavarno, kjer postrežeš mačje lučke in mlečne napitke, medtem ko uporabljaš mini hladilnik, posodico za sladkarije in še več!
  • ENOSTAVNO SHRANJEVANJE IN RAZSTAVLJANJE: Vse nohte lahko lepo shraniš in razstaviš v postaji za nohte, da prikažeš svoje čudovite dizajne nohtov!
  • 4+
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:06:13 GMT