Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračeMGA L.O.L. Presenečenje! - Lutka Pinky Pops Fruit Shop (503842-EUC)

MGA L.O.L. Presenečenje! - Lutka Pinky Pops Fruit Shop (503842-EUC)

ID: 21382063
Novo
34,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 20.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Princess Club
Na voljo še 4 ponudbe od 42.58 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
MGA L.O.L. Presenečenje! - Lutka Pinky Pops Fruit Shop (503842-EUC)

 

ODKRIJTE NAJSLAJŠA PRESENEČENJA z novim L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails™ – Pinky Pops Fruit Shop™, kjer lahko ustvarite in oblikujete svoje nohte!

  • USTVARITE IN PRILAGODITE SVOJE NOHTE Pripravljeni ste, da prilagodite in ustvarite svoje nohte – odstranjujte in pritisnite nalepke za nohte, namestite komplet nohtov, uporabite pilico za nohte za oblikovanje, nato jih pobarvajte in zaključite svoje dizajne z glamuroznimi bleščicami in sadnimi nalepkami za še več sladkega oblikovanja zabave!
  • ODKRIJTE 15 PRESENEČENJ vključno s postajo za nohte, ki se lahko uporablja tudi kot mini hladilnik in pult za trgovino za prikaz pritisnjenih nohtov, laki za nohte, zasnovanimi tako, da izgledajo kot sadni napitki, posodico v obliki ananasa, ki vsebuje prave bleščice za nohte, pilico za nohte za oblikovanje, nalepke za nohte, da jih prilepite, in nalepke za nohte za okrasitev!
  • OBLAČITE IN STILIZIRAJTE povsem novo Pinky Pops Fashion Doll v čudovita oblačila in dodatke, vključno z njenim barvitim dvodelnim sadno navdihnjenim oblačilom, modnimi uhani, čevlji in njeno svetlo roza, čudovito kodrastimi lasmi!
  • NEOMEJENA DOMIŠLJISKA IGRA medtem ko pomagate Pinky Pops voditi njeno sadno trgovino, postrežete s sadnimi pops in zapletenimi sadnimi napitki ter uporabljate mini hladilnik in pult, posodico za sladkarije in še več!
  • ENOSTAVNO SHRANJEVANJE IN RAZSTAVLJANJE: Vsi nohti so lahko urejeno shranjeni in razstavljeni v postaji za nohte, da prikažete svoje čudovite oblikovane nohte!
  • ZBERITE VSE 3 EDINSTVENE Sweet Nails™ TRGOVINE: Kitty K Café™, Pinky Pops Fruit Shop™ in Candylicious Sprinkles Shop™!
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:07:53 GMT