Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračeMGA L.O.L. Presenečenje: O.M.G. Lutka Sunrise (589433EUC)

MGA L.O.L. Presenečenje: O.M.G. Lutka Sunrise (589433EUC)

ID: 21382046
Novo
29,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 20.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Princess Club
Na voljo še 2 ponudbi od 84.83 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
MGA L.O.L. Presenečenje: O.M.G. Lutka Sunrise (589433EUC)

 

Spoznajte LOL Surprise O.M.G. Sunshine Makeover modno punčko Sunrise! Če iščete preobrazbo, potem morate obiskati Sunrise. Obožuje spremembe in rada pokaže čim več različnih lepotnih in modnih videzov. Razpakirajte različne presenečenj s Sunrise, vključno z oblačili s funkcijo spreminjanja barve in stilskimi dodatki. Vzemite Sunrise ven, bodisi ob sončnem ali oblačnem vremenu, ali se igrajte z njo notri ob oknu, da odkrijete njeno glamurozno preobrazbo. 

  • Opazujte, kako se barva njenih las magično spremeni iz bele v rumeno, medtem ko jo gledate! Ali lahko uganete, kakšne barve bodo njeni zeleni in vijolični odtenki? 
  • Ne pozabite preveriti presenetljive spremembe barve njenega kul oblačila, ki se postopoma razkriva, ko ste zunaj. Sunriseov stilizirani kimono in dolge nogavice imajo okrasne podrobnosti, ki postanejo vidne, ko postavite punčko v svetlobo, njeni modni čevlji pa se spektakularno spreminjajo iz rumenih v roza. 
  • Barvne spremembe lahko aktivirate po želji! Pojdite nazaj v notranjost, da Sunriseu vrnete prvotni videz, nato pa spet ven ali ob okno, da ponovno vidite njene neverjetne preobrazbe. Ta Sunshine Makeover punčka ima čudovito obraz, lepe lase in gibljive okončine za številne poze. 
  • Nasvet: roke so snemljive, kar omogoča enostavno oblačenje punčke.
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:10:22 GMT